Menu

Oldgirls kan endnu: Sjællandsmestre!

image
Kristine Skovbo
22. juni 2018 kl. 12:15
Nogle kunne få det indtryk, at vi var på vej på sommerferie, men det var som at være tilbage ved EM 92!

Vi havde nemlig kvalificeret os til Final 4 igen! Hvem have troet det! Vi sluttede i puljen som nr. tre. Det giver normalt ikke adgang, men fordi reglerne er som de er – nogle er udeblevet, andre har ikke afleveret holdkort – ja – så var det blevet os der nu skulle møde Hareskoven.

Vi var bare klar til at vinde selvom vi tabte 2-0 til dem i puljen. Men vi ville bare vise at vi er de bedste.

Vi kom til Borup og var opsatte på revanche - alle var sikker på at vi nok skulle vinde. Og så alligevel ikke. Var vi nu klar - kunne vi slå dem?  

De står der med træner og tre udskiftere siddende i en cirkel og snakker taktik. Vi komme bare afslappet og halvt grinede ind på bane med kun en udskifter. 

Heldigvis har vi Charlotte på sidelinjen som ellers er vores målmand. Men i denne sæson har hun være skadet. Så nu stå hun og guider os, hvilket vi er meget glade for.

Vi kommer i gang og det er ikke alt der lykkes i starten. Men efter 5-10 min begynder det at ligne lidt fodbold. Vi få gang i vores spil og får fundet frem til nogle gode afslutninger. Men ikke rigtig noget der give mål.

Vi gå til pause med 0-0 og bliver alle enige om, at nu skal den bare have fuld gas. Så efter 15 min i anden halvleg får ”Opper” sparket bolden i kassen.

Hold nu op hvor var det bare dejligt. Nu skulle den bare holde resten af kampen. Vi får nogle flere chancer, men ikke noget der giver noget. Så lige pludselig får de en kæmpe mulighed. Tina gå ud i bolden, men desværre. Dommeren dømmer straffe. Så nu holder vi vejet. Der er helt stille. Kom så Tina. Men nej - de få scoret til 1-1. Og lidt efter bliver kampen fløjte af.

Så nu skal vi ud i straffespark. Hold nu op det var spændende! Hareskoven få lov til at skyde først, men Tina redder.

Så er det vores tur. Majken skal skyde. Vi holder vejet alle sammen. Men den ryger ved siden af.

Tina er klar inde på målet igen. Hun redder igen.

Så skal ”Opper” skyde. Iskoldt sætter hun den ind i nettet.

Hareskoven får udlignet og nu er det Deas tur. Hun er ”Icewoman” og - bang – så er vi foran igen.

Nu er Tina tændt – og sørme om hun ikke redder igen.

Med en forstrækning i baglåret skal Tine sparke. Hun sætter også bolden i kassen, og
hun står klar til sidste runde. Og hun er bare en super målmand så hun napper da også lige den sidste bold.

Så vi vinder på straffe med 4-1 og er Sjællandsmester 2018 - igen....

Selvom vi ikke har et trænerteam så har vi viljen. Når det spidser til kan vi altså bare det der. Vi er bare LSF´s sejeste oldgirlshold. Vi har en fest hver gang vi mødes til kampe, og når vi finder tid til træningsbanerne så hygge vi os også der.

Træner /holdleder Kristine Skovbo