Menu

Superveteranerne indtog Skotland

image
Carsten Olsen
06. oktober 2018 kl. 07:44
Vores sædvanlige vandhuller i Faxe var i år byttet ud med nye i Skotland.

Vi hoppede over Nordsøen torsdag – ræsede til *Den skæve skorsten’ så vi var klar til sportsbaren og Rangers mod Villareal på tv. At så lokalet var forsynet med tappe haner af forskellig art, gjorde naturligvis hverken kampen eller aftenen ringere.  Med resultatet 2-2 skal vi hilse og sige, at de lokale ved hvordan man fejrer tilbagevendelsen til europæisk fodbold.

Fredag var det tid for et besøg på et etablissement hvor man forsøger sig med destillering af fermenteret byg; Varen kaldes vist Single Malt.  Her blev vi underholdt af guiden Gordon, som var en fremragende fortæller; meget passioneret og humoristisk.  Glengoyne Distillery var virkeligt et besøg værd.

Afsted videre i vores bus til Glasgow for at testen kvaliteten af en anden vare – lavet af vand, malt, humle og gær – inden vi kastede os over en indisk buffet.

Vel tilbage i East Kilbride – dog med tørre halse på grund af den kradse mad, opsøgte vi et lokalt vandhul. Her var vi så heldige, at det mest suveræne live band var på ’besøg’.  To timers fremragende musik (og sang) – hvor især vores udførelse af Tom Jones ’Delilah’ var et smukt, ubeskriveligt øjeblik.  

Lørdag bød på Scottish Premier League fodbold.  Det lykkedes vores lokal kontakt, Jim, at skaffe os ind på stadion på et særligt arrangement, hvor klubbens ledelse tog imod og hvor vi fik set stadion sådan lidt indefra. Klubbens PR afdeling lavede også et lille indslag omkring vores besøg.

Nåh ja:  kampen endte 3-0 til Hamilton og St. Mirren blev sendt hjem til Paisley uden point. Cadeau til deres fans, dog.

Hjem til spredt dinner og tilbage til mere live musik på det, der vel nærmest var blevet vores stam-vandhul.   

Søndag:   afsted hjemad – efter et par timer eller 3 i Edinburgh. Absolut også et besøg værd.

En super ’hytte’- tur med fokus på godt humør, skotsk gæstfrihed, god musik, lidt haggis, fodbold, godt selskab  –  i det hele taget ’en på opleveren’.     

Mac Q.