Menu

Los Amigos: Favoritterne trak et minimalt længere strå!

image
Los Amigos / Kasper Gram-Jensen / Foto: Holger Agerskov
12. november 2019 kl. 14:20
Som vi lovede i optakten, blev det en underholdende affære, da vi i lørdags bød velkommen til Futsal Gentofte.

Da det var vores første kamp i sæsonen, havde vi meget at bevise. Nemlig at fastslå at vi hører til i ligaen, selvom nogle af de andre hold, anser os, som det svageste hold.

Da vi er vant til udendørs fodbold i Ledøje Smørum Fodbold, var det naturligt, at vi skulle bruge nogle minutter på at få fodsålen i gang igen. Vi havde lagt en taktik, der havde udgangspunkt i masser af løb og fysik, som skulle forhindre Futsal Gentoftes veletablerede angrebsspil.
Det blev derfor en stresset kamp, hvor der var chancer i begge ender, men målmændene var klar fra start. Efter et kvarter med hurtigt vekslende spil frem og tilbage, tog kampen en uventet drejning, da Kevin Jørgensen fra Futsal Gentofte fik et rødt kort. Med mange lovende chancer, hvor Mads Holden var tæt på at bringe os foran med et stolpeskud, gav de 2 minutter i overtal desværre ingen scoringer.
Kort tid inden pause kiksede kommunikationen i forsvaret og vi måtte indkassere et ærgerligt selvmål.

Vi fastholdt vores taktik efter pausen, da det var tydeligt, at de forsvarende mestre var frustrerede. På trods af gode chancer, hvor stolperne gang på gang var imod os, var det igen Futsal Gentofte som fik scoret til 0-2, og med 5 minutter tilbage af kampen også til 0-3.
Til slut pressede vi mere på, og fik skabt flere chancer, som sagtens kunne have båret frugt. I sidste minut lykkedes det endelig vores hårdføre Dennis Lind at få bolden forbi keeperen til slutresultatet 1-3.

Trods nederlaget, skal der gives en stor ros til spillerne, som fulgte taktikken og gav Futsal Gentofte kamp til stregen. Med et snævert nederlag har vi bevist, at vi er et hold der hører til i ligaen!

Også en stor tak til de tilskuere, der var mødt op i ECV hallen for at støtte os. Vi spiller næste kamp søndag d. 17/11 kl 14:30 i Albertslund.

MUCHAS GRACIAS!

 


 

Besøg også Los Amigos på: http://losamigosfutsal.dk/