Menu

Los Amigos: Hvem er ”best of the rest”?

image
Los Amigos / Kasper Gram-Jensen
18. december 2019 kl. 14:15
Med 3 kampe i streg, hvor vi har haft det svært mod de bedste hold i ligaen, skal vi nu tilbage på sporet.

Vi skal endnu engang bevise, at vi er gode nok til at være i denne række. Selvom weekendens modstander ikke er blandt favoritterne til titlen som danske mestre 2019, så bliver det stadig en kompliceret opgave.

Det virker som om Albertslund har gravet nogle gode takter frem, da de har vundet deres seneste to opgør. De har derfor opbygget et hul ned til Brøndby og os, som udgør bundproppen. Med en sejr på søndag, kan vi mindske hullet og beholde håbet om at blive ”best of the rest”. Hvis vi derimod taber, må vi indse at Albertslund blive svære at indhente.

Vi har allerede mødt AIF en gang, hvor vi vandt 5-1. Derfor ved vi, at vi har mandskabet til at levere en god kamp mod dem og gå derfra med point endnu engang.
Vi skal nok gøre vores bedste for at kunne gå fra kampen som sejrherrer, og vi håber vi kan få Smørum Hallen til at hjælpe os!

Vi spiller nemlig på hjemmebane kl. 12:30, så vi håber der møder mange tilskuere op og støtter holdet. Det er en kamp, hvor der er meget på spil, hvilket gør at opgøret bliver med høj intensitet, gode tekniske detaljer og forhåbentlig mange mål (i Albertslunds bur).

Vi glæder os til at se dig søndag d. 22/12 kl 12:30 i Smørum Hallen.

På forhånd MUCHAS GRACIAS!