Los Amigos / Kasper Gram-Jensen
01. februar 2020 kl. 11:22
Det var dejligt at se så mange mennesker i Smørumhallen for at støtte de lokale drenge. Der blev også meget at glæde sig over hvis man havde sort/hvide briller på.

Vi har efterhånden (desværre lidt for sent) fundet fodfæste her i ligaen. Vores taktik er blevet finpudset, hvilket har givet point på kontoen.
I sidste kamp inden slutspillet skulle vi møde én af kandidaterne til trofæet. Vi vidste på forhånd at kampen mod København ville blive svær, men de havde både Emil Scott og Lasse Gram, som vi alle i truppen kender godt, hvilket gjorde at holdet var ekstra tændt til denne kamp.

Der var god stemning blandt spillerne, og stemningen blev hurtigt smittet af på publikum, da Markus Weiss allerede efter 3 minutter scorede til 1-0. Noget overraskende, men til stor glæde og gav en masse selvtillid. Efter godt 10 minutter fik København udlignet på et værre kludrermål, men det tog vi ikke så tungt. Efter en kort timeout, hvor vi fik tilpasset vores opstilling og aftaler, så tog vi overtaget. På et flot opspil stak vores topscorer, Rasmus Thomsen, afsted og listede bolden forbi København keeperen. Reaktionen på dette var at gå i overtal, hvilket heller ikke lykkedes for favoritterne. Endnu engang var det Rasmus Thomsen, der modtog bolden efter en god erobring, og stille kunne trille bolden i et tomt mål.

I pausen måtte vi lave lidt omrokering i opstilling, hvilket gjorde at Tøttenborg kom ind i et fast rul. Også dejligt at han allerede efter 2 minutter i halvlegen kom ud af en klump af spillere og snoede den ind i sidenettet.
Herefter var der stilstand i en længere periode, hvor man kunne mærke, at København blev mere og mere frustrerede som tiden gik. Det endte da også med, at de måtte sende en spiller tidligere i bad end planlagt, da han fik sit andet gule kort. Selvom overtalsperioden ikke var velspillet fra vores side, så endte bolden alligevel hos ”schweizerkniven”, som fuldendte sit hattrick og bragte stillingen til 5-1. Med det mål hopper han op på en delt 2. plads´på rækkens topscorerliste.
Hvis det ikke var slået fast nu, så blev det i hvert fald kort efter, hvor København i en mærkværdig situation endte med at lave et selvmål. København fik pyntet på resultatet til sidst i kampen, men det gjorde ikke glæden over sejren mindre.

Vi spillede en fremragende kamp – nok det bedste i år – og sejren giver en stor portion selvtillid inden de kommende nedrykningskampe mod Brøndby, som spilles lørdag den 8. februar kl. 18:00 i Brøndby Stadion Hal 1, og søndag den 16. februar kl. 16:30 i Smørum Hallen, hvor vi forhåbentlig kan afgøre vores skæbne, og derfor behøver mest mulig støtte fra publikum.