Menu

Optakt, Senior 1: Endelig! Turneringer ruller igen – Herlev venter på deres kunstgræs!

image
Tekst: Peter Wagner
12. august 2020 kl. 10:42
Så skal vi endelig i gang – eller det har vi jo sådan set været i et stykke tid….

Optakten – træningskampene:
Så skal vi endelig i gang – eller det har vi jo sådan set været i et stykke tid….

Der er blevet trænet og spillet en del kampe – og det ser godt ud! I sidste uge vandt vi med 3-0 i en pokalkamp over Svebølle så sæsonen er skudt i gang i disse tider.

I lørdags spillede vi så en træningskamp mod Tåstrup med et meget ”eksperimenterende hold” – dvs. at der blev brugt omkring tyve spillere da mange af de helt unge fik chancen. På trods ”eksperimentet” (tror der blev skiftet syv spillere ud i pausen!) så vandt vi fortjent 3-1. Godt da vi skal spille mod dem i turneringen.

Tirsdag skulle holdet så endelig vise hvor de stod. Eksperimenterne var slut og mon ikke at det hold der startede her, er det der starter på lørdag kl. 14.00 i Herlev? Der kan være enkelte tvivlsspørgsmål, men vi må se hvordan kagen skæres. Vores senior 2 starter jo også op (Sjællandsserien) lørdag så det bliver spændende at se hvordan kortene blandes.

Kampen tirsdag var mod 2. divisionsholdet fra FA2000 som vi har spillet mod en masse gange. Er vel nok den klub vi har det bedste forhold til og vi deler langt henad vejen også samme fodboldfilosofi.

Og hvilken kamp! Jeg tror aldrig jeg har set et så hæsblæsende tempo som det første kvarter og jeg skal love for at der blev spillet flot fodbold. Ved pausen førte vi med hele 3-0 på mål af Scott, Gransee og ”EK”. FA2000 kom mere med i anden halvleg hvor vi også skiftede en del ud, men alligevel tabte vi aldrig sutten. De fik scoret, men det var nogle meget tilfredse spillere og trænere jeg talte med bagefter. 1. halvleg var klart en af de bedste vi nogensinde har spillet modstanderen taget i betragtning.

Så det ser rigtigt godt ud.

Optakten – Herlev
Også dem har vi spillet mod en masse gange og her er der sket ting og sager. Vi har stadigvæk ”EK” der spiller, ”Benja” der er skadet og ”Molle” som ny assistenttræner der har spillet i mange år i Herlev – så der er selvfølgelig spændinger her. Men nu er der kommet en ekstra dimension ind. Vores egen Puma – Lasse Gram – vogter målet for Herlev, mens den dygtige træner er Bo Holden – og han har også spillet i Smørum. Og sørme om ikke hans søn Mads er med i truppen hos os! Jo – der er mange specielle relationer imellem de to hold.

Om Herlev ved man aldrig hvad der sker. Det ene år ligger de med i toppen (de fleste gange) og andre år – som sidste år – så kan de dårligt få skrabet points til sig. Rygterne går på at de har et yderst potent hold af yngre spillere, men lad os se.

Spændende bliver det.

Pisttt….lidt fra inderkredsen
Faktum er, at spirrevippen Jacob Lind er ude med karantæne i de to første kampe. Hertil kommer at Thomsen nok ikke bliver klar. Men ellers ser det godt ud. Der er mange om buddet og som et nyt islæt har vi fået Nassor – en angriber vi, bl.a. har spillet imod da han var topangriber i Vanløse. Der er det lidt specielle, at han er døv og har en tolk med, men heldigvis er vi en klub der kan rumme alle og jeg skal nok komme nærmere ind på hans baggrund m.m. når han har fået debut.

Men eller er det dejligt at komme i gang igen – vel mødt i Herlev lørdag kl. 14.00.

PS: Håber ikke regeringen sætter en kæp i hjulet i løbet af ugen – vi må se hvad der sker!

StillingHerre-DS • Pulje 2

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 Herlev IF 20 13 4 3 43
2 LSF 20 12 1 7 37
3 GVI 20 10 7 3 37
4 Allerød FK 20 10 5 5 35
5 B 1908 20 10 4 6 34
6 Greve 20 10 2 8 32
7 Taastrup FC 20 7 4 9 25
8 IF Skjold Birkerød 20 6 4 10 22
9 Otterup B & IK 20 4 6 10 18
10 Vordingborg IF 20 4 5 11 17
11 Roskilde Boldklub 20 2 2 16 8
Luk