Menu

Optakt, Senior 1: Så går det løs – Taastrup venter på lørdag!

image
Tekst: Peter Wagner
10. marts 2020 kl. 17:32
Vel mødt på lørdag kl. 13.00 på Kunsten i Smørum.

Optakten

Når første turneringskamp spilles varsler det altid forår! Men det er lidt tidligt, ik?

Jo – det er det på grund af en lidt speciel omlægning af danmarksturneringen med nogle ekstra kampe i juni. Men lad os nu først komme i gang!

Heldigvis har vi en kunstbane vi kan spille på og vi har fået dispensation af DBU til at benytte den. Der er en del regler som skal overholdes og dem må vi følge.

Det betyder bl.a., at alle tilskuere IKKE må komme ind på selve kunstbanen, men skal være udenfor ”buret” – altså ud på selve græsset. Det har vi prøvet før og det gik også fint den gang.

Hvis vi ser på hele optakten – altså fra træningen startede i januar – så er drengene klar. Der er selvfølgelig blevet trænet og har spillet kampe, men alle glæder sig til kampene om pointene.

Taastrup er et hold vi har spillet mod mange gange og de kæmper for at holde sig i rækken og gør det godt.

Vi spillede mod dem i efteråret og havde vores kvaler. De kom hurtigt foran og kun et mål i slutfasen gjorde, at vi vandt med 2-1 – så vi er advaret mod dem og en lige kamp er i vente.

Pisttt….lidt fra inderkredsen

Vi har stadigvæk nogle langtidsskadede spillere. Fisch er væk og på vej tilbage, Aske er ude hele foråret (var ikke med i hele efteråret) og ligeså er ”Benja”. Til gengæld har vi så fået Gransee tilbage efter skade og Kristian Larsen er vendt tilbage fra USA. Ellers er kontinuiteten på plads. Det er de spillere du kender, hvilket kan skabe den nødvendige stabilitet.

Hvordan vi stiller op, afgøres i løbet af ugen. Men mon ikke det bliver nogenlunde den opstilling som vi havde i lørdags, hvor vi spillede den sidste træningskamp?

Men vi glæder os til at komme i gang – nu foråret på vej!

Vel mødt på lørdag kl. 13.00 på Kunsten i Smørum.