Menu

Senior 1: 4-1-pokalsejr i lokalopgøret mod BSF

image
Tekst: Peter Wagner / Foto & Video: Jørgen Steen Jensen
13. juni 2018 kl. 06:11
I pokallodtrækningen magede det sig så BSF (Ballerup-Skovlunde) skulle møde vores Smørumdrenge i ”Gryden” i Ballerup så der var store forventninger.

Men BSF havde nok andre tanker i hovedet da de som 2´ er i Sjællandsserien skal ud i to kvalifikationskampe til DS så de stillede vist nok ikke op i allerskarpeste opstilling og også vi havde sparet nogle normale startere.

Om det var det da gjorde, at første halvleg blev noget af en ørkenvandring ved jeg ikke. BSF ville ingenting og havde konstant 7-8 mand tilbage og Smørumdrengene kunne ikke.

Mange boldtab, mange adresseløse afleveringer og meget andet gjorde, at der var flere af tilskuerne der højlydt gav udtryk for, at ”det var den dårligste halvleg de havde set længe”.

Nå ja – vi kom foran på et glimrende indlæg fra Kristian Larsen der til sidst endte hos Torjäger Scott som hamrede den i kassen. BSF svarede hurtigt igen og så sket der rent faktisk ikke meget mere i den halvleg.

Men var det en genistreg fra trænerteamet? Var det rent faktisk med vilje at de pumpede kræfterne ud af BSF?

Mange spørgsmål, men taktikken blev ændret og ind kom ”Bornholmerexpressen” ”Benja” og Gransee – se så skete der noget!

Nu blev BSF presset helt ud på Frederikssundsvej og de havde slet ikke kræfterne til at følge med i det nu sprudlende angrebsspil der blev disket op med.

Og allerede i det 49. min. kom der noget ud af anstrengelserne. Spirrevippen Jacob Lind – der efter min mening har været outstanding i dette forår - lagde en høj bold indover og ”Benja” steg højt vejrs og headede bolden i kassen til en 2-1 føring. Sådan fortsatte det og det ene angreb efter det andet blev sat op. Mange bød sig ind og specielt når vi kom over kanterne skete der noget.

Og så en lille lækkerbisken. Nu har jeg på flere taktikmøder set forskellige frisparks- og hjørnesparkskombinationer og denne aften lykkedes det bare. Jeg vil ikke afsløre her på siden hvad det var der skete, men faktum er, at topscorer Scott hamrede bolden op i krydset og jublen var stor – tænk sig når indøvede detaljer lykkedes så er det det hele værd.

Sådan fortsatte det og BSF var en sjælden gang kommet frem. Det gøres ikke ustraffet når Scott og ”Benja” er i sådan et spillehumør som de var i 2. halvleg.

Vi fik en omstilling på egen banehalvdel. Nu besluttede de sig på at lave en ren ”flippermaskine” igennem de stakkels BSF-spillere og med den sidste kombination spillede Scott ”Benja” helt fri og så stod det 4-1!

To kolde fra kassen til Scott og ”Benja”!

Kampen ebbede ud og på trods af en ikke specielt prangende 1. halvleg så fik vi en sikker sejr i hus og nu venter vi med spænding på, at der trækkes lod, hvor flere divisionshold træder ind.

Nu gælder det ”Store Festdag” på lørdag mod Stenløse og så er der jo Brøndbykampen den 22. juni før der fløjtes til sommerferie.

Video fra kampen

Luk