Menu

Senior 1: 4-1-sejr over Karlslunde i et rigtigt ”hedeslag”!

image
Tekst: Peter Wagner / Foto: Jørgen Steen Jensen
02. juni 2018 kl. 21:35
Det blev virkelig et ”hedeslag” på Sydbank Arena denne MEGET varme lørdag, hvor det ikke ville tage mere end to min. hvis du skulle smelte en københavnerstang i solen.

Men kampen betød en del for begge hold. Karlslunde for at holde kampen i gang om den direkte nedrykningsplads i live og Smørumdrengene for at få den vigtige femte- plads der giver en bedre seedning næste år. En seedning betyder bl.a. at vi får en ekstra hjemmekamp.

Taktikken var klar -  vi skulle spille sikkert og så komme stormende. Det første lykkedes rigtigt godt i staten, men det med at komme stormende var svært i sommervarmen.

Så i starten var det en lige kamp, hvor begge hold havde ”halve” chancer – bl.a. havde en af kampens bedste spillere – ”Benja” - et hovedstød der gik lige over og Gransee et skud på målmanden der også kunne havde givet pote.

Men som tiden gik fik Smørumdrengene overtaget og lige før pausen fik vi et hjørnespark. Den blev sendt indover og endte hos ”Bornholmerexpressen” – ”Benja” -  der – LIGGENDE VANDRET I LUFTEN – sparkede bolden i kassen til en fortjent 1-0 føring.

Pausen kom alle vel – og dog. Det var som om, at Karlslunde havde talt om at nu var det sidste chance. De fik først en chance som Pumaen i kassen reddede flot og umiddelbart efter sparkede de bolden på stolpen. Var en af disse to chancer gået i mål kunne kampens udfald måske være blevet anderledes.

Det var som om at de herefter slog op i banen. I det 55. min. kom der ”gang i gardinerne” igen. Ud af ingenting fik Frederik bolden lige udenfor feltet i den ene side. Som Scott gjorde det i Herlevkampen - trak han ind i feltet. Kom forbi en mand, to mand og sparkede så bolden i nettet til 2-0.

Umiddelbart efter kom ”Bornholmerexpressen” over kanten og kunne selvisk lægge bolden tilbage til Frederik der så scorede til 3-0.

Frederik blev fortjent efter kampen kåret som en af kampens spillere. Efter hans ankomst er han bare vokset med opgaven og med lidt mere fysik og erfaring så ser det fantastisk ud – har klart udviklet sig på holdet.

Karlslunde var slået og da ”EK” spillede DS-topscoren Scott fri så stod det 4-0 da han jo i sådanne situationer er ”kold som en køleskabslåge” som de siger i ”Mål, Mål, Mål”.

Kampen ebbede ud og vi på lægterne håbede virkelig nullet kunne holdes. Sådan gik det ikke da Karlslunde tæt på lukketid fik reduceret til 4-1.

Efter kampen kåredes kampens spillere – Frederik som nævnt – men også Weiss blev kåret. Han fik den i dag, men set udefra er han en af de spillere der igennem hele forårssæsonen har udvist stabilitet og er vokset med opgaven som forsvarets bølgebryder og han bliver bare bedre og bedre kamp for kamp.

Jeg nævnte i indledningen, at vi også havde noget at spille for og som resultaterne efterhånden løb ind så er vi nu sikret på den nødvendige femteplads – og ender sandsynligvis som nummer fire.

Med Slagelses eminente sæson – nu på 61 point – og der er stadigvæk 6 at spille om – så er det en godkendt præstation her hvor der mangler to kampe.

Vi mangler Tåstrup ude og så afslutningskampen mod Stenløse på ”store festdag” den 16. juni. 

Gule kort:  Ingen 

Kampen i tal: 

1-0    40. min.             ”Benja”
2-0    55. min.             Frederik
3-0    60. min              Frederik
4-0    70. min              Scott
4-1    89. min.             Karlslunde

Opstilling:

Målmand: Lasse
Forsvar:  Jakob, Løvgren, Thomsen (ud yy) og Dennis Lind
Midtbane: Weiss, ”Benja”, ”EK” (Ud xx), Gransee (ud 33) og ”Molle”
Angreb: Frederik
Bænken:  Scott (ind 33), Søberg (ind xx), Holden (ind yy)

Jens Nikolaisen ( Inkarneret LSF fan)   stod for uddeling af ”Man of the Match” priserne, denne varme eftermiddag på Sydbank Arena.

Sidelinien havde stemt på Marcus Weiss og Jens havde selv valgt Frederik Oliver Jørgensen, som kampens bedste spiller. Stort LSF tillykke til jer begge med en flot kamp og hæderen.   

StillingHerre-DS • Pulje 1

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 Slagelse B&I 27 20 5 2 65
2 Holbæk B&I 27 16 4 7 52
3 Herlev 27 15 2 10 47
4 LSF 27 11 6 10 39
5 FA 2000 27 10 3 14 33
6 Taastrup FC 27 8 6 13 30
7 Kastrup Bk. 27 7 8 12 29
8 Karlslunde IF 27 7 6 14 27
9 Fredensborg BI 27 6 9 12 27
10 Stenløse BK 27 6 9 12 27
Luk