Menu

Senior 1: Drømmene der blev til virkelighed – tak for en fantastisk aften!

image
Tekst: Peter Wagner / Foto: Jørgen Steen Jensen
21. september 2017 kl. 18:34
Vi har alle sammen forskellige drømme – men det er meget sjældent det bliver til virkelighed.

Men netop denne magiske aften på Brøndby Stadion blev det virkeligt for mange – heldigvis.

Men lad os skrue tiden lidt tilbage. Efter gevinsten over B93 gik vi i ledelsen med en drøm: Kunne vi bare trække FCK eller Brøndby. Helt præcist kl. 12.10 den 4. september blev den drøm til virkelighed. LSF-Brøndby!

Jeg skal love for, at der kom gang i de sociale medier – og samme aften havde vi et ledelsesmøde (planlagt) og det blev her hurtigt besluttet, at vi blev nødt til at flytte kampen (som der er skrevet en del om i pressen). Det var så stor en økonomisk byrde, at det ville sætte klubbens økonomi på spil, så kampen blev hurtigt aftalt til Brøndby Stadion.

En anden drøm gik så i opfyldelse for nogen: Spillerne skulle nu spille på Brøndby Stadion. Inden kampen sagde jeg kort til spillerne, at det var deres og trænerteamets fortjeneste at de var noget så langt og de bare skulle nyde det – vi er mange som er rigtigt stolte af det de har præsteret. Og jeg vil påstå, at det er enhver dansk dreng eller piges drøm at få lov til at spille enten i Parken eller på Brøndby Stadion.

Desværre kunne ikke alle 18. spillere komme på banen, men sådan er fodbold og det er vel også til at leve med.

En anden drøm – og den står nok helt for egen regning – er, at komme på TV i primetime – det er der heller ikke mange der får lov til – så også den drøm gik i opfyldelse.

Den sidste drøm er så nok mere en lidt personlig en af slagsen. Nemlig, at få lov til at lave mål på Brøndby Stadion – og det lykkedes så for ”Scottie” da han scorede til 1-0 efter et knaldhårdt skud fra Løvgren. Nøj, hvor var vi i den syvende himmel og i drømmeland – altså i tre minutter inden de fik udlignet.

Vi spillede en time med 1-1 og jeg skal da love for, at der faldt mange roser fra TV3 kommentatorerne – specielt Mark Strudal – som var imponeret af det han så.

Om der er flere drømme tilbage ved jeg ikke – men flere gik da i opfyldelse...

I har nok læst alt om kampen der er vendt og drejet i medierne så jeg vil her tage en lidt anden vinkel – og det er vores fantastiske tilskuere. Vi fik udleveret over 1000 billetter og spillerne var ret benovet over den opbakning der er i ”LSF-Familien”.

Pandaen er aldrig set i bedre form og da creperuller blev kastet ind, var selv ledelsen i Brøndby imponeret. Jeg talte med en af bosserne og han fortalte, at – bortset fra når FCK er på besøg – ja så var det rent faktiske det højeste antal tilskuere der havde været på Brøndby Stadion i år – altså når vi så lige betragter os som udehold. Imponerende.

Men i kulissen er der altså en masse arbejde der er gjort. Der er rigtigt mange opgaver der skal løses og det er bare fantastisk når vi ”stepper” op i ”LSF-Familien” og kan få tingene til at ske.

Det kan simpelthen ikke lade sig gøre uden den megen arbejdskraft og tid der lægges i sådan en oplevelse.

Det er lige fra Pandapigerne, børnene der løb med ind på banen m.m.

Den allerstørste tak skal dog lyde til Eventkoordinator (det vil han så gerne hedde) Lars Boye Nielsen. Hvad han ikke har overkommet er utroligt (men han kan også godt lide det) og skal han tage fri fra arbejde så gør han også det.

Men der er mange ildsjæle i vores ”LSF-Familie” og til alle dem og tilskuerne skal der lyde en dybfølt tak for det store arbejde der lægges i klubben.

Det skal også nævnes, at Brøndby var imponeret af ”Bonderøvene fra Smørum” som pigerne og drengene sang så flot – men også her fra skal lyde en tak til dem for at hjælpe til når det kneb.

En lille anekdote var, da vi skulle ind til 2. halvleg og jeg mødte den fremragende dommertrio. En af dem gik hen og sagde til mig: ”Det er altså sjovt det her – har i det på samme måde?”. Det eneste jeg kunne svare var: ”Det er bare en fest det her”!

Håber alle har haft det på samme måde og tak endnu engang. 



Relaterede artikler:

DBU POKAL TV:

Fra børnehaven til Brøndby Stadion: LSF-angriber scorede mod idolerne

Ledøje Smørums Emil Scott Rasmussen blev eneste LSF-målscorer i pokalnederlaget til Brøndby IF onsdag aften. DBU fulgte angriberen tæt hele dagen. Fra arbejdet i børnehaven til hans største kamp nogensinde på Brøndby Stadion.
 



Billeder på FODBOLDFOTO.com


Så er det muligt at se billeder fra pokalkampen onsdag aften i Brøndby på FODBOLDFOTO.com

Billederne kan købes via deres hjemmeside.

Se mere her...

StillingHerre-DS • Pulje 1

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 Slagelse B&I 27 20 5 2 65
2 Holbæk B&I 27 16 4 7 52
3 Herlev 27 15 2 10 47
4 LSF 27 11 6 10 39
5 FA 2000 27 10 3 14 33
6 Taastrup FC 27 8 6 13 30
7 Kastrup Bk. 27 7 8 12 29
8 Karlslunde IF 27 7 6 14 27
9 Fredensborg BI 27 6 9 12 27
10 Stenløse BK 27 6 9 12 27
Luk