Menu

Senior 1: Flot pokalsejr på 3-0 over Svebølle!

image
Tekst: Peter Wagner
07. august 2020 kl. 20:49
Vi fik noget af et ”chok” da vi mødte ind til kampen mod serie 1-holdet fra Svebølle. Da vi så banen lignede det en eller anden mark fra et afrikansk land med afsvedet græs, ujævnheder og huller.

Så allerede fra start gav det en ny udfordring da vi nok ikke kunne forvente at spille vores form for fodbold, men det blev vendt i omklædningsrummet. Som en sagde så er det ens for begge hold – og det har han jo ret i.

Det var et meget potent hold cheftræner Kim K. kunne sende på banen – kun brødrene Beck var væk og alle var indstillet på at give ”Søbbe” en flot fødselsdagsgave – han fyldte nemlig 23. Det eneste der manglede, var et straffespark han selvfølgelig skulle sparke!

Svebølle er et hold der har taget turen helt fra 2. division og ned i serierækkerne på grund af et eller andet rod i baglandet – men de var rykket op tre år i træk så vi vidste ikke rigtigt hvor de stod.

Men vi kom i gang. Og hvilken start. Bolden hoppede lystigt rundt på den ”brune” bane og allerede efter fire min. skete der noget. En bold indover og en masse rod. Soelberg fik vist nok bolden over stregen, bolden kom retur og tæt inde under mål stod superbacken Dennis Lind og hamrede bolden i kassen. 1-0 og så var der lidt ro på.

Det var nu en lidt rodet forestilling da holdene næsten ikke kunne styre bolden som de ville, men indsatsen blev gjort. Det vigtigste var at holde Svebølle fra fadet og jeg har dem ikke noteret for en eneste chance i første halvleg – det skulle vise sig, at Løvernes konge ”Bjerre” i målet, Fisch og ”KG” ikke havde tænkt sig at lukke nogle forbi – og hvis Svebølle ville forsøge sig over kanterne, stod Dennis Lind og ”Søbbe” urokkeligt fast.

Efter en halv time havde vi et fantastisk godt opspil hvor Scott spillede Soelberg helt fri og bolden røg i kassen – men desværre var der vist nok offside.

Halvlegen sluttede og det hele så fornuftigt ud trods de svære betingelser.

Vi kom lidt ”sent” ud til 2. halvleg. Svebølle kastede mere frem uden at være rigtigt farlige, men vi fik hurtigt overtaget. Bl.a. måtte løven i kassen parerer et nærgående skud, men det var også det eneste oplivende.

Vi kom i gang igen og nu begyndte Scott for alvor at røre på sig. Efter en times spil fik han en bold i vores venstre side og på klassisk ”Scottsk” vis trak han ind i banen og afsluttede flot. Desværre ramte bolden indersiden af stolpen og så var vi lige vidt.

Det fortsatte og vi fik sat nogle flotte angreb op – bl.a. blev de spillet tynde og bolden kom på tværs til Dennis igen – hvad pokker laver den mand så langt fremme? – men bolden røg lige forbi kassen. Som jeg sagde til ham efter kampen, at hvis jeg skulle skrive at han lavede to mål i samme kamp, ville ingen nok ikke tro det, men han var flyvende denne aften.

Svebølle ville bare ikke lægge sig ned. Jeg var overbevist om, at de ville køre trætte – men nej - drengene måtte kæmpe. Der er jo flyvende udskiftninger og ind kom spirrevippen Jacob Lind. Og der var ikke gået mange minutter før han fik en perfekt aflevering og med en førsteberøring af ren verdensklasse betød det, at han lige pludselig var alene med målmanden og så stod det 2-0.

Kampen var afgjort. Eneste minus var, at Thomsen desværre blev skadet. Han måtte efterfølgende på skadestuen og når disse linier skrives ved jeg ikke hvor slemt det står til.

Kampen ebbede langsomt ud, men der var lige en mand der havde et udestående med en stolpe….

Kristian Larsen sendte en perfekt bold frem til Scott og han kopierede lige Lind med en genial førsteberøring og så var han alene med målmanden. Og sørme om han ikke ramte den samme stolpe næsten samme sted, men selv stolpen måtte overgive sig og bolden gik i mål til en fortjent 3-0 sejr.

Så drengene løste opgaven fint og det tegner godt – på nær lige det med Thomsen. Nu kommer brødrene Beck tilbage igen og Holden fik også sine første minutter efter sin skade.

I weekenden spiller vi mod Tåstrup og tirsdag mod vennerne fra FA2000 – og så er det alvor næste weekend i Herlev – det kommer jeg tilbage til i min optakt.