Menu

Senior 1: Koncentreret 2-0 sejr over B1908 på Amager, men det ser svært ud!

image
Tekst: Peter Wagner
04. juni 2017 kl. 10:25
Allerede under taktikmødet kunne alle mærke at det er nu det gælder. Cheftræner Kim Kjærsgaard var igangsætteren og han VILLE vinde den kamp og forlangte at alle ydede en mandfolkeindsats her hvor afslutningen nærmer sig.

Og heldigvis fortsatte koncentrationen da kampen gik i gang. Det var virkelig en gang god bold hvor den lille runde fik lov til at køre fra spiller til spiller så B1908-drengene mange gange bare så til – eller ventede for de havde satset på en solid defensiv og nogle omstillinger.

Vi skulle ikke vente længe på forløsningen da Niki kom flyvende over højrekanten og spille ”Messi” der smart trillede den videre til formstærke Scott der sparkede bolden i mål og der var der spillet 14. min.

Sådan fortsatte det. Der var en utrolig koncentration og sammenhængskraft mellem kæderne og det til i dagen sammensatte nye forsvar gjorde det glimrende. Kasper Gram – eller bare ”KG” – havde nemlig fået betændelse i det en ben og kunne ikke spille. Så ind på hans plads blev superbacken Dennis Lind sat ved siden af Søberg og ind kom Spirrevippen Jacob Lind på den ene back og på den anden back Kristian Løvgren som sædvanligt.

Og sådan fortsatte det ind til det 38. min. ””Messi” fik bolden i fremløb, men som en der blev skudt faldt han omkuld og alle vidste den var gal. En fibersprængning i baglåret og så var det ind med Holden.

Det skabte lidt uro og Lasse måtte til allersidst i halvlegen ryste en refleksredning ud af ærmet, så der var noget at få talt om i pausen.

Kim sagde til spillerne at de nu skulle finde sig selv igen og de kun blev farlige når vi lavede fejl og kom i omstillinger.

Heldigvis fik vi hurtigt valuta for pengene. Løvgren – der nok spillede sin bedste kamp i år – kom fri i venstresiden og sparkede bolden fladt ind til Marc ”Altid-På-Pletten” Lind og så stod det 2-0 efter 48. min. spil.

Heldigvis bevarede vi koncentrationen og sammenhængskraften og de bagerste regioner blev ikke rigtigt prøvet. Søberg og Lind gjorde det fantastisk i midterforsvaret og som sagt var Løvgren på toppen. Men bedste mand på dagen var Spirrevippen på højrebackpladsen – det var alle enige om – så han blev også af spillerne selv kåret til Man Of The Match.

Men nu var det ”Scottishow” …eller…..

Chancer var der nok af og hele tre gange blev Scott spillet mand-mand og hver gang vandt han den duel. Men 08´ ernes bedste mand – målmanden – fik afværget alle tre gange selvom Scott følte sig snydt for et straffespark en af gangene, men den endte i en retur som Holden sparkede over mål.

Men heldigvis havde vi de to mål at køre på. Lasse måtte en enkelt gang redde, men ellers var det os der skabte chancerne. Koncentrationen svigtede ikke og sejren kom i hus.

Spillerne havde gjort deres, men var ikke helt oppe at ringe da Skovshoved desværre også vandt deres kamp. De skal sætte fire point til i de sidste to kampe og vi skal vinde vores - så det er lidt op ad bakke.

Men vi kan gøre vores ved at vinde sidste hjemmekamp på næste lørdag på Sydbank Arena og så håbe på resten.   

Gule kort:  Jacob Lind og Dennis Lind

Kampforløb:

0-1            14. min      Scott
0-2            47. min      Marc                    

Opstilling:

  • Målmand: Lasse
  • Forsvar:  Jacob, Løvgren, Dennis og Søberg
  • Midtbane: ”Molle”, Scott, ”EK”, Niki (ud 63) og  ”Messi” (ud 38)
  • Angreb: Marc (ud 75)
  • Bænken: ”Ulven” (ind 75), Holden (ind 38) og ”Benja”(ind 63)
Senior
I går kl. 00:43 Senior 1: Rutinen slog til – 3-1 sejr på Amager
Senior
21. april kl. 23:19 Senior 1: God moral i 2-2 kamp mod Greve
Senior
13. april kl. 23:32 Senior 1: Mandfolkepræstation! 2-0 sejr over Næstved
Senior
11. april kl. 11:12 Optakt: Nu skal kvalifikationspillet i gang – og spændingen stiger!
Luk