Menu

Senior 1: Så er vi klar - Spændende forårssæson i vente!

image
Tekst: Peter Wagner
17. marts 2019 kl. 10:21
Så blev sidste træningskamp spillet og fornemmelsen er god! Vi var en tur i Greve og vandt fortjent med 2-0 efter mål af Dennis Lind og Gransee.

Men havde vi kendt vores besøgelsestid kunne vi have lavet både 3-4-5 mål mere – men OK – vi vandt og holdt nullet. Normalt er det ikke så vigtigt at vinde træningskampe, men at vinde den sidste har vel en eller anden betydning?

Vinterperioden

Som de to cheftrænere – Kim og Michael – har udtalt så har det nok været den værste optakt nogensinde med et hav af skadede spillere. Når den ene var klar røg den anden ned – og det har været sådan fra dag et! Jeg havde den tese, at når først turneringen går i gang den 23. marts så skal alle nok være klar. Og heldigvis er min profeti næsten gået i opfyldelse.

Her er en kort gennemgang af de ændringer der er sket – og de mange ”nye” der er kommet til.

Hvem er ude?

Helt definitivt er Kristian Larsen ude – er blevet opereret og er væk i foråret. Værre ser det nok ud for kaptajnen ”Molle”. Hans korsbånd er revet over og han skal opereres den 9. april. Det tager tid og det bliver spændende at se om han kommer tilbage næste år – han bliver her 32, men som han sagde til mig i lørdags: ”Sådan kan det bare ikke slutte”.

Søberg har haft problemer med sit knæ i lang tid, men forhåbentlig er han ved at være klar – træner med, men er ikke kampklar. Vedr. ”Benja” så blev han småskadet for tre uger siden og han vil træne med i denne uge – forhåbentlig går det godt, men det er en kamp med tiden.

Tæt på at være klar er også ”EK” som blev skulderopereret i efteråret. Han fik 20. min. på træningslejren, men det er nok for tidligt at kaste ham for løverne – men han træner fuldt med nu – vi må se.

Ellers ser det ud til at resten er klar igen – vi må se når holdet offentliggøres.

De helt nye!

Som du nok vil se når turneringen går i gang, er der nogle ”helt nye”. Udefra er kommet Frederik Jegind fra bl.a. Virum. En offensiv spiller der arbejder stenhårdt og forhåbentlig får mange år i den hvide trøje – tror han starter inde på lørdag.

Og så en anden helt ny – og dog. Martin Fisch er vendt tilbage til Smørum efter en prof-tur – bl.a. i superligaen. Han er rent faktisk Smørumdreng og jeg havde fornøjelsen at være træner for ham i hans helt unge år – han er nemlig 93`er.

Han har valg at kvitte Helsingør – og bl.a. var han med da de lå i superligaen – og spiller nu i LSF efter en skade.

The Comeback kids!

Og så til en masse der er vendt tilbage. Først er der Aske Victor der er vendt tilbage fra Brønshøjs divisionshold. Han udgør nu forsvaret sammen med de øvrige ”divisionsspillere”! Hvis alt går vel så spiller Fisch, ”KG” og Aske i forsvaret med ”Bjerre” på kassen” (også han har mange divisionskampe på CV´ et) – ”KG” nævnte jeg her da han sandsynligvis kunne have fået mange kampe i divisionerne hvis han havde tage springet.

Øvrige ”Comeback-kids” er Marc ”Altid-på-pletten” Lind der er vendt hjem fra Køge, Niki Wulff(der lige er startet op igen-har fået mere tid) samt Peter Stephansen (var ude at rejse i efteråret). Hvorvidt de komme til at spille førsteholdskampe er op til dem selv – fælles for dem er at de har spillet mange kamp på ”etteren” – vi må se hvordan kortene blandes.

Hvem er så væk?

Emil Scott valgte at forsøge sig i Hillerød. Det var nok også det rigtige tidspunkt at gøre det på så han kan prøve sig af. Jeg skrev lidt sammen med ham og sagde at han altid var velkommen tilbage i den hvide trøje – som sagt har vi flere ”comeback-Kids” i denne sæson.

Frederik Jørgensen vidste vi, at vi kun havde ”til låns”. Han forsøger nu at få en karriere i Hvidovre og vi må se om han følge trop med sin storebror Nikolaj Jørgensen som alle kender fra Feyenoord og landsholdet.

Spillestilen

Der er eksperimenteret – af nød – med en del, men der tegner sig et billede. Når alle er klar, bliver det et puslespil, men uanset hvad så stiller vi med et slagkraftigt hold på lørdag! Specielt er jeg spændt på at se vores nye forsvar. Der er en ro og omtanke over det jeg har set og alle er spillere med en jernkondi og en fodboldforståelse der måske ikke er set bedre i meget lang tid.

Men det vil nok være at spille for meget over i modstandernes favør – du kan selv tjekke det ud på lørdag den 23. marts, hvor vi starter ude med B1908 – en at topholdene, så en rigtig 6-pointskamp at lægge ud med.