Menu

Senior 1: Skønne spildte kræfter – men alligevel flot sæson efter 2-2 mod GVI!

image
Tekst: Peter Wagner / Fotograf: Jørgen Steen Jensen
10. juni 2017 kl. 21:31
Inden kampen roste cheftræneren spillerne for en masse energi her i foråret.

De mange unge spillere har virkelig flyttet sig og presset de mere etablerede spillere, så der nu hver gang var rift om pladsen i startelveren. Det har resulteret i rigtigt mange mål og vi skulle nu se om det kunne følges op mod et glimrende fodboldhold fra Gentofte-Vangede – eller bare GVI.

Allerede fra starten kunne alle se, at tempoet var noget højere end vi plejer og det skyldes ikke mindst, at GVI i lang tid også var medbejler til den ene oprykningsplads. Spillerne lå lidt tættere på hinanden, presset var lidt mere aggressivt m.m.

Men heldigvis var det Smørumdrengene der havde et lille overtag. Vi skulle frem til det 18. min. hvor alle havde armene oppe. Løvgren kom flyvende over kanten og løb også fra backen og hans indlæg lå præcist til Gransee, men i total fri position helkiksede han den oplagte chance og bolden strøg forbi mål.

Men nogle gange narrer den kloge den mindre kloge. Vi blev fanget i en omstilling og i det 31. min blev bolden lagt i vores bagrum ude i den ene side. Pumaen i kassen kom ud, flere spillere halsede efter, men alligevel fik en GVI-spiller bolden prikket i mål. Ærgerligt og en spand kold vand i hovedet på spillerne.

Men vi havde ikke givet op og lige før pausen gav glimrende kombinationer en chance til ”EK” der var trukket med frem. Helt alene skulle han bare sparke bolden i mål, men den blev på det skammeligste sparket over.

Han skulle dog ikke vente længe før han fik revanche. Gransee – banens bedste spiller sammen med Søberg – fløj gennem GVI-forsvaret og kom helt til baglinjen. Han lagde den præcist tilbage til en fremstormende ”EK” der sparkede bolden i kassen ude fra feltet – og det skete i det 47. min.

Knap var bolden givet op før vi fik et hjørne. ”EK” sparkede den hårdt og præcist ind i gryden og her kom Søberg ”flyvende” i ordets bedste forstand. Dommeren skønnede nemlig at han var blevet skubbet og det efterfølgende straffespark omsatte årets spiller og kaptajnen ”Molle” sikkert i mål.

Nu gik vi desværre lidt i stå og overlod alt for meget af spillet til GVI. Det blev straffet på et af deres hjørnespark. Her fik bolden lov til at passere helt til bagerste stolpe – hvor var ham der skulle stå der? – og den blev headet sikkert i mål til slutresultatet 2-2.

En lige kamp var ovre og måske er resultatet retfærdigt. GVI havde også deres chancer – bl.a. et flot skud på den ene opstander – til gengæld havde Scott også en på tværribben så det er vel ok.

Som resultaterne flaskede sig betød det ikke så meget. Skovshoved vandt nemlig over AB Tårnby og dermed er den sidste spænding udløst. Vores uafgjorte resultat sammen men AB Tårnbys nederlag betyder, at vi næsten er sikker på 2. pladsen. Hvis vi skal ned fra denne piedestal, så skal vi tabe med fire mål i næste weekend – på udebane mod... AB Tårnby. Så vi får en ”lille finale” og mon ikke gutterne gerne vil slutte flot af?

Gule kort:  ”Molle” og Dennis Lind

Kampforløb:

0-1            31. min      GVI
1-1            47. min      ”EK”
2-1            52. min      ”Molle”
2-2            59. min      GVI                            

Opstilling:

  • Målmand: Lasse
  • Forsvar:  ”KG”, Løvgren, Dennis og Søberg
  • Midtbane: ”Molle”, Scott, ”EK”, ”Benja” (ud 73) og  Gransee (ud 71)
  • Angreb: Marc (ud 84)
  • Bænken: ”Ulven” (ind 71), Holden (ind 84) og Niki”(ind 73)

Kampens spillere

Kampens spillere blev Jacob Søberg valgt af sponsor Sydbank / Aamir Bashir  og  Mathias Gransee valgt af Panda klubben.

StillingHerre-DS • Pulje 2

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 Skovshoved IF 27 17 6 4 57
2 Ledøje-Smørum 27 15 7 5 52
3 GVI 27 13 8 6 47
4 AB Tårnby 27 14 4 9 46
5 B 1908 27 10 6 11 36
6 Avedøre 27 7 10 10 31
7 Fremad Valby 27 8 6 13 30
8 Karlslunde IF 27 7 8 12 29
9 Rishøj Boldklub 27 6 6 15 24
10 Herlufsholm GF 27 5 5 17 20
Luk