Senior 1: Solid indsats gav tiltrængte point til LSF

image
Tekst: Brian Espersen / Foto & Video: Jørgen Steen Jensen
17. september 2017 kl. 07:57
Blot et enkelt point i de seneste fire runder gjorde, at LSF var nødsaget til at få noget ud af lørdagens kamp mod gæsterne fra Karlslunde, som havde vist god form i september måned.

LSF satte sig hurtigt på kampen, og det var hjemmeholdet, der havde et stort spilovertag i den indledende del af kampen.

Gæsterne fra Karlslunde havde to sejre med i baggagen fra de seneste runder, og i begge kampe holdt de nullet. Det lod til, at de havde tømret sig en stærk defensiv sammen, og LSF havde også problemer med at komme til chancer. Ind i mellem så man tegningen til lovende kontrastød fra gæsternes side, men oftest løb deres omstillinger relativt hurtigt ud i sandet.

LSF spillede tålmodigt og var meget i boldbesiddelse, og man fik presset Karlslunde godt tilbage på banen. Modstanderen kom stort set ikke over midten i det første kvarter, men det var dem, der skabte den første store chance midt i halvlegen, da et indlæg fra deres højre side blev lagt fint ind mod deres eneste mand i feltet, og omringet af et par LSF-forsvarere og en fremstormende Ziegler fra kassen, fik angriberen headet til bolden, men desværre for udeholdet tog den oversiden af overliggeren og gik til målspark.

LSF skabte sin første store mulighed efter en halv time, da anfører Molle blev spillet i dybden og kom i en god position foran mål, men afslutningen stod ikke helt mål med opspillet, og bolden blev clearet af en forsvarsspiller.

Yderligere en chance efter et hjørnespark samt en afslutning udefra var hvad tilskuerne fik at gå til pause på, og jeg tror faktisk, at alle halvlegens chancer er nævnt i de forudgående linjer.

Det var et altdominerende LSF hold, der havde et stort spilovertag gennem hele halvlegen, men timingen i det sidste løb og den afgørende aflevering på banens sidste tredjedel sad ikke helt i skabet.

Det var heller ikke let, for der var ikke meget plads at spille på i det område, for Karlslunde havde parkeret sig godt foran egen kasse.

Det eneste, der så ud til at kunne åbne kampens taktiske bånd, var hvis LSF kunne komme foran, så Karlslunde ville vove sig længere frem på banen, og heldigvis skete det kort efter pausen.

Søberg fik køligt sparket bolden det sidste stykke over stregen i et gevaldigt klumpspil efter et hjørnespark.

Og målet fik lige nøjagtigt den ønskede effekt på kampen, for gæsterne vovede sig nu længere frem, og de kom en smule bedre med i kampen. Det blev dog sjældent farligt når Karlslunde angreb, men LSF skabte nu heller ikke det helt store i perioden efter scoringen, selv om de ofte kredsede om udeholdets felt.

Det var kommet lidt mere intensitet i kampen, og underholdningsværdien var også højnet, for der var kommet mere tempo ind i opgøret.

Midt i halvlegen viste Benja sin gennembrudsstyrke, da han kom til baglinjen på højrekanten, og han smækkede et knaldhårdt indlæg ind i hovedet på Gransee, der ikke havde lang tid til at få timet sit hovedstød. Han fik alligevel dirigeret den fint mod forreste stolpe, og der nåede Karlslundes keeper ikke ud – 2-0 til LSF.

Det lignede en afgørelse selv om der stadig var godt 20 minutter tilbage, men Karlslunde var ikke helt klar til at give op endnu. Med et kvarter igen fik de en god mulighed for at reducere, men en flugter tæt under mål blev fint reddet af en vågen Ziegler i LSF målet.

Kort efter foretog LSF sine tre udskiftninger, og nu skulle sejren ’bare’ køres hjem. LSF tilspillede sig ikke noget nævneværdigt mod slutningen, og ud over en enkelt ok mulighed til gæsterne, så var der heller ikke meget liv nede omkring LSF-feltet – på trods af noget, der lignede et lille pres fra Karlslundes side i de sidste ti minutter.

Sejren blev kørt relativt sikkert hjem, og det var tre fuldt fortjente point, der røg ind på LSF-kontoen denne eftermiddag.

Det var ikke den mest underholdende kamp spillet på Sydbank Arena i år, men LSF’s indsats var solid og med fin tålmodighed i spillet. Man holdt modstanderen nede på et minimum af chancer, og skabte selv et par gode af slagsen, og denne lørdag blev de omsat til mål.

Ikke alt fungerede i den offensive del, og mod det lavtstående udehold var det svært for LSF at skabe chancer. Men så er det jo klasse, at man scorer på nogle af de få muligheder, der blev skabt, og samtidig var i stand til at holde modstanderen fint fra fadet i stort set 90 minutter.

Fine indsatser over hele linjen hos LSF. Søberg og KG optrevlede alt hvad der kom til dem i midterforsvaret – fint assisteret af backerne Lind og Løvgren, der også tog god del i det offensive spil.

På midten satte Messi, Molle og EK sig godt på spillet inde centralt, og Scott, Benja og Gransee på de forreste pladser gik fint med i spillet og fik også i glimt vist deres kvaliteter i det offensive.

Også udskifterne kom ind og gjorde det, de skulle – nemlig at arbejde hårdt og køre sejren hjem.

Solidt og stabilt over hele linjen.

Alt i alt en god optakt til holdets næste kamp, som bliver noget helt andet. Pokalkamp mod Brøndby IF på Brøndby Stadion på onsdag kl. 20.30...

Forhåbentlig kan sejren over Karlslunde give noget tro på overraskelsen – hos spillerne, men også hos tilskuerne, for der skulle gerne komme mange hvide trøjer på tribunerne ude på Vestegnen.

Chancerne for avancement er minimale, men det samme er mulighederne for at få så stor en oplevelse med LSF i den nærmeste fremtid – og hvem har lyst til at gå glip af den største kamp i LSF’s historie...?

LSF – Karlslunde IF  2-0 (0-0)

1. min: 1-0 Søberg
  2. min: 2-0 Gransee

Gult: Messi

Opstilling:

Målmand: Ziegler
Forsvar: KG, Lind, Søberg, Løvgren
Midtbane: EK, Messi (ud 79.), Molle, Benja (ud 79.), Scott
Angreb: Gransee (ud 79.),
Bænken: Weiss (ind 79.), Niki (ind 79.), Marc (ind 79.)

2- yderst rutinerede LSF fans blev på dagen udvalgt til at spotte kampens spillere.
Helle og Thomas , som har set de fleste af sæsonens kampe, var ikke i tvivl om at kampens spillere var Kasper Gram-Jensen og mål oplægger til 2-0 Benjamin Madsen.  Tillykke med LSF prisen.