Senior 1: Supertændte drenge gjorde det hurtigt af med Kastrup!

image
Tekst: Peter Wagner / Foto: Jørgen Steen Jensen
28. april 2019 kl. 12:40
Senior 2:  1-1 mod AB

Kampen startede som lyn og torden – og det var ikke vejret jeg taler om – med to minutters indledning for fuld speed. Nogle sagde at der skete mere offensivt på de to minutter end der gjorde i hele kampen sidste weekend mod Roskilde.

Igen var der roteret – bl.a. var ”KG” væk med karantæne, men i stedet spillede superbacken ”JJ” på hans plads – og det gjorde han fremragende. Og så en lille genialitet fra trænerstabens side. Tilbage var også ”Bornholmerexpressen Benja” og allerede efter få sekunder kom vi godt over kanten og det præcise indlæg fik han foden på, men desværre redde Kastrups dygtige målmand til hjørne. Det blev sparket præcis indover og mellem ven og fjender ramte vi stolpen. Den røg ud til en årvågen Weiss der satte den sikkert i nettet til 1-0.

Weiss spillede en fremragende kamp og var også glad efter kampen da han nu endelig havde lavet sit første mål i den hvide trøje.

Og sådan fortsatte det. Vi kom glimrende over højrekanten og Kastrup blev presset helt i bund. Bl.a. et indlæg til – ja igen Weiss – der denne gang sparkede bolden over mål.

Nu ville venstrekanten også være med. Her kom Beck i et overlap med Gransee der spillede ham i dybden og indlægget blev sikkert sat i mål af ”Benja” med hovedet – Kastrup var i denne fase af kampen statister.

Vi nærmede os slutningen af halvlegen og nu var det Gransees tur. Denne gang midt for, da han blev spillet helt fri og satte bolden i nettet til 3-0. Game Over og pause efter en hæsblæsende halvleg, hvor der blev angrebet fra flankerne og midtfor til glæde for os – men det måtte ikke være sjovt at være Kastrupspiller.

Kastrup havde brugt pausen fornuftigt og smed nu forsigtigheden overbord. Det nyttede ikke bare at stå og vente – så ville de være blevet kørt over. Hele tiden kunne vi høre deres målmand råbe ”fremad” – og det kom de så.

Vi var tilfredse med tingenes tilstand og kunne nu praktisere en anden facet af spillet - omstillingerne – og dem kom der mange af.

Bl.a. var Dennis Lind alene med keeperen efter en times spil, men den blev akkurat reddet til hjørne.

Kampen var ændret lidt og vi kunne snildt have lavet flere mål, men målmanden – som jeg vil udråbe til bedste spiller for Kastrup – tog nu alt der kom på trods af flere åbne chancer.

Vigtigt var det nu at holde nullet og igen stod forsvaret rigtigt godt – dog måtte ”Bjerre” i kassen diske op med en fantomredning med et kvarter, men vi hold stand, hvilket betød at nullet blev holdt for anden gang i træk.

Hvad lærte vi så af kampen?

Først og fremmest, at vi ikke har glemt at lave mål. Vigtigt er det også, at vi fik lukket kampen så tidligt så vi ikke igen skulle satse så vi fik en omstilling imod sig. Og jeg siger det igen: Der er tegningen til noget stort, da vi bliver bedre og bedre til nu også at få lagt på offensivt. Eneste minus er vel, at vi burde lave mange flere mål, men chancerne kom – nu skal de bare udnyttes.

Det var også en tilfreds træner der tog imod. Roste spillerne for deres indsats og nu bliver det spændende at se i de næste par kampe der bliver af en helt anden kaliber – først på fredag kl. 19.00 i Odsherred og så hjemme mod det suveræne topfold FA2000.

Pudsigt nok så endte alle de øvrige kampe uafgjort og vinder vi alle vores kampe og de fortsætter med uafgjorte resultater så... Nej lad det ligge – vi tager en kamp af gangen.

Bedste mand på dagen var generalen Emil Kjærsgaard. Han strøg om sig med gode og præcise afleveringer, hvilket også har stor betydning for den fremadrettede del. Herskede på midtbanen og var god til at ”suge” bolden til sig – klart man-of-the-match.

Forsvar:  ”JJ”, Fisch og Aske
Midtbane: Weiss, Thomsen (ud 76), Dennis, Beck og ”EK”  (ud 81)
Angreb: Gransee og ”Benja” (ud 69)
Bænken:  Jegind (ind 76), Holden (ind 81) og Jacob (ind 69)

Senior 2 - AB

Det er lørdag og dermed dobbeltprogram. AB kom på besøg og efter storsejren sidst vi spillede på Sydbank Arena, så var forventningerne store. Desværre kunne holdet ikke leve op til dem og vi skal nok – neutralt set – glade for det uafgjorte resultat – selvom vi samtidig har lov til at ærgre os lidt. Vi kom midt i 2. halvleg foran med 1-0 – ”Tøtte” scorede”, men gik så i stå.

AB pressede på og kun fantastisk Målmandsspil af Pumaen i kassen betød at nullet blev holdt. Men fem min. før tid gik det galt og der blev udlignet.

Kort før lukketid havde Aqeel et skud på mål, men deres målmand reddede mirakuløst.

Det betød kontra og hele to gange stod de alene med en arrig Pumas i kassen, men han reddede begge gange og så blev det igen til en uafgjort.