Menu

Senior 1: Superunderholdende 7-6 pokalsejr over GVI!

image
Tekst: Peter Wagner - Foto: Jørgen Steen Jensen
09. august 2017 kl. 06:02
Det blev en fantastisk underholdende kamp på Sydbank Arena denne lidt kolde augustaften hvor der var pokalopgør mod GVI.

Mange var spændte på om der kom en ”trodsreaktion” ovenpå nederlaget til Slagelse – og heldigvis viste Smørumdrengene sig fra deres bedste side.

Nu er der et ordsprog der siger, at ”der skal to til tango” og vi vidste, at GVI er et godt spillende fodboldhold og resultatet kunne være endt med begge hold som vindere.

Der blev spillet i et rigtig højt tempo og selvom der var en del vind så formåede begge hold at bidrage til underholdningen. I starten var det os der fik tilspillet os nogle halvstore chancer, men desværre så var det GVI der kom foran i det 25. min.

Det slog ikke benene væk under drengene og kort før pausen tryllede ”Messi” med bolden og spillede bolden til højre i feltet og her kom Niki – en af banens bedste – til og han ramte bolden – og målet! 1-1 var en realitet og så var der dømt pause.

Sådan fortsatte spillet frem og tilbage og midt i 2. halvleg spillede ”Molle” (han var godt nok også god i dag) en lang bold frem til Niki – bolden hoppede og han loppede bolden over målmanden og på tværribben. Han fik selv returen og sørme om hans hovedstød ikke også ramte tværribben igen! Sort uheld.

Der blev gået til vaflerne, men der var ingen mål tilbage i den ordinære spilletid.

I det 94. min. blev en lang bold spillet frem til en GVI-spiller og han sparkede resolut bolden i kassen til 2-1. Øv – op af bakke igen.

Nu skiftede GVI ud og jeg tror ikke at den indskiftede spiller havde været på banen i mere end et minut da han knaldede hånden i hovedet på Spirrevippen Jacob Lind og så var det rødt kort. Så var der pause igen.

”4 halvleg” kom i gang og der skulle ikke gå lang tid før der kom balance igen. Her blev der spillet lidt Ping-Pong i GVI-feltet og bolden landede hos Scott der sparkede bolden i kassen.

GVI gav bolden op og der var ikke gået lang tid før de fik scoret igen. Skal det også lykkedes 3. gang? Ja da – et flot angreb blev afsluttet med, at Scott spillede bolden på tværs i feltet og her kom ”EK” stormende til og sparkede bolde i kassen til 3-3.

Straffespark – men spørgsmålet var om vi nu kunne se noget?

Her er gengivet hvad der skete.

  • 3-4            GVI
  • ----            Scott brænder
  • ----            ”Katten” redder
  • 4-4            ”EK”
  • ----            ”Katten” redder
  • 5-4            ”Molle”
  • 5-5            GVI
  • 6-5            Løvgren
  • 6-6            GVI
  • ----            ”Katten” brænder
  • ----            ”Katten” redder
  • 7-6            ”Benja”   

Puhaaaa en kamp. Vi fik heldigvis den trodsreaktion vi gerne ville have så nu er der en spændende kamp på lørdag mod FA2000 hjemme kl. 14.00. Men først skal nerverne lige have et pusterum. 

Gule kort:  ”Molle” – Dennis og Marc

Opstilling:

Målmand: Kasper
Forsvar:  ”KG” , Dennis , Løvgren og Søberg
Midtbane:”Molle”, ”Messi” (ud 59), Niki (ud 70), Scott og Weiss
Angreb: Marc (ud 80)
Bænken: ”EK” (ind 59) ”Benja” (ind 70) og Jacob (ind 80)

Tillykke til kampens spiller Emil Scott Rasmussen og Jacob Søberg

Man of Match blev udpeget af Martin Locander og Kristian Kolind.  LSF Oldboys-1 8M  og trænere for U11 drenge

Video fra kampen

Luk