Senior 1: Tålmodighed er en dyd – 3-2 sejr på Amager i forrygende forår!

Tekst: Peter Wagner / Fotograf: Jørgen Steen Jensen
18. juni 2017 kl. 15:14
Allerede under taktikmødet var der en gejst fra cheftræner Kim Kjærsgaard – han ville vinde denne her kamp selvom vi – næsten – var sikret andenpladsen i rækken.

Han roste hver en spiller for deres indsats igennem hele foråret og var meget stolt af det der var opnået – nu skulle arbejdet bare gøres færdigt.

Men det holdt hårdt og tålmodigheden kom virkelig på prøve. AB Tårnby er et meget fysisk hold der lever meget på høje bolde frem ad banen og så afsted. Dette sammenholdt med de mange høje spiller gjorde også, at de altid er hyperfarlige på standardsituationer – og det fik vi at mærke fra starten.

Et hjørnespark efter et minut - en høj bold ind i feltet - og så var vi bagud med 1-0.

En spand kold vand i hovedet på spillerne denne varme lørdag på Amager. Men Smørumdrengene holdt sig til konceptet og spillede bolden over kanterne og nede ved jorden. I det 21. min. betød glimrende kombinationer en helt fri Gransee, men målmanden reddede.

Sådan fortsatte det. Vi spillede en rigtig god gang bold i første halvleg, men vi fik ikke rigtigt noget ud af anstrengelserne.

I pausen var der ikke så meget at snakke om – vi skulle bare fortsætte det spil vi havde og vente tålmodigt på chancen.

Den kom i det 56. min. da Pumaen i kassen med et millimeterpræcist udspark ramte ”Ulven” på toppen – bolden hoppede en enkelt gang og han fangede deres målmand på mellemhånd og lobbede bolden over ham og i mål. Klassemål af ”Ulven” og en enkelt assist til Pumaen.

Knap var bolden give op og bolden blev spillet i dybden til Scott. Han rundede en forsvarsspiller – derefter målmanden og skulle lige til at sparke den i mål, men det var ”Ulven” der fik den sparket ind. Scott var ikke helt tilfreds med situationen da han med et mål her ville overhale ”Molle” på den interne topscorerliste, men han blev glad igen senere.

0-1 forvandlet til 2-1 på to minutter. Sådan. Men AB Tårnby var ikke slået. Varmen gjorde sit indtog og tempoet kom lidt ned i gear. Nu kunne Amagerdrengene følge med og i det 64. min. blev bolden spillet på tværs i vores felt og da der stod en Tårnbyspiller blev bolden sparket i kassen til udligning 2-2.

For anden gang i kampen kom tålmodigheden på prøve. Der blev skiftet ud og ind kom bl.a. Marc ”Altid-På-Pletten” Lind og han havde ikke været mange minutter på banen da han sendte Scott af sted i det 70. min. Nu var det tid til et ”Scottishow” – han løb fra sin oppasser og alene med målmanden sparkede han bolden utageligt i kassen til en 3-2-føring – og så var han nr. 1 på topscorerlisten da ”Molle” sad i boxen med karantæne.

Nu kunne AB Tårnby ikke mere og kampen ebbede ud.

Den sidste kamp var spillet og andenpladsen sikret på fornem vis. Der er noget i gærde og i sin afslutningstale til spillerne sagde Kim, at hvis de ville ofre sig så er der nu kun et enkelt skridt op til den øverste plads på podiet. Desværre havde Skovshoved en ligeså stor sæson – vi fik 28. point i foråret – de hele 31. point.

Men ser vi på de sidste ti kampe vi har spillet så har vi vundet otte kampe, spillet to uafgjorte – og det med en målscore på 40-10!!!!!!!

Det er noget vi kan bruge til noget og vi holder nu sommerferie og glæder os til en ny sæson der starter i den første weekend i august.

Gule kort:  Niki