Menu

Senior 2: Fantastisk premieresejr over Avarta – der er noget i luften… 4-0!

image
Tekst: Peter Wagner / Foto: Jørgen Steen Jensen
16. august 2017 kl. 06:16
Selvom der var truende skybrud og det blæste en del på Sydbank Arena denne tirsdag aften, så blev det en rigtig god en af slagsen.

Serie 1-holdet havde nemlig sæsonpremiere og den var vi alle meget spændte på. Ny konstellation på bænken – Cheftræner Michael Bo, Assistenttræner Claus Helmer og selvfølgelig holdleder Frank ”Tops”.

Samtidig var det et meget ungt mandskab der gik på banen og jeg skal da love for at vi fik underholdning for alle pengene.

Allerede i det 8. min. forfulgte ”Tøtte” en bold og kom foran målmanden, men hårdt presset skød han på stolpen.

Men Avarta var ikke kommet for at lægge sig ned og kun storspil af Charlie Bum-Bum i kassen forhindre Avarta i at score da han vandt mand-til-mand-duellen to gange.

Vi havde også vores chancer – ”Ulven” var sulten og sparkede et skud på tværribben og umiddelbart efter brændte han en direktør da han sparkede lige på målmanden.

Efterhånden fik vi overtaget og i det 27. min. fik Holden bolden og drev den frem. Et stykke udenfor feltet fik han den glimrende ide at sparke på mål og den strøg i nettet helt ude ved den ene stolpe. 1-0 og vi kunne køre den til pause selvom Avarta var tæt på.

Hvad der skete i pausen ved jeg ikke, men i hele 2. halvleg stod der Smørum på det hele. I undertal fik vi et frispark langt udefra og det tog generalen Peter Stephansen sig af. Jeg har råbt og skreget på, at når de sparker på mål skal den ramme målet. Og det gjorde Peter så. Det var langt udefra men ”Tøtte” løb på tværs og forvirrede målmanden så den røg i nettet! 2-0 i det 49. min.

Nu gik det derudaf og ”Ulven” følte nok at han skyldte et eller andet fra 1. halvleg.

Først blev det 3-0 på en flot frispilning af debuterende Høst og efterfølgende 4-0 da Rich spillede ”Ulven” fri og så var det gamover.

En meget flot og underholdende kamp var ovre og Michael Bo roste spillerne for en mandfolkeindsats.

Men ovenover alting stråler… kaptajn Peter Stephansen. Han var her, der og allevegne og strøede om sig med flotte afleveringer – samtidig med, at han dirigerede tropperne. Det klæder ham virkelig med anførebindet og der er en respekt omkring ham så der ligger mange point og venter.

Luk