Menu

Senior 2: Topunderholdning på Sydbank Arena: Topholdet besejret 7-3 – en sulten ”ulv” gik på jagt!

image
Tekst: Peter Wagner / Foto: Jørgen Steen Jensen
25. september 2017 kl. 06:13
På denne solbeskinnede søndag i september blev det til en fantastisk og underholdende kamp da topholdet Fredensborg blev sendt hjem med et nederlag på 7-3.

Det var et potent hold cheftræner Michael Bo Nielsen kunne sende på banen og allerede fra starten skete der noget. Knap var bolden givet op før vi fik et frispark. Det sendte Holden indover og tæt under mål fik ”Tøtte” bolden over stregen.

Sådan fortsatte det og det ene glimrende angreb efter det andet rullede mod Fredensborgmålet.

Der skulle ikke gå længe før netmaskerne igen bevægede sig. Der var meget spil over kanterne og ”Tøtte” trak ind i feltet. Her spillede han ”Mini-Beck” der modtog bolden og vendte rundt på en tallerken og så sparkede han bolden i det korte hjørne. Hvor er det dejligt at have ham tilbage efter sin Ironman.

Vi havde flere chancer, men desværre fik Fredensborg udlignet. Et tørt hug som Pumaen i kassen gav en ripost på - og så stod det 2-1.

Nu blev Fredensborgdrengene tændte og vi slog lidt op i banen. Kort før pausen kom de over kanten og der stod vi nok lige og nød solen lidt for meget. Bolden blev klassisk spillet tilbage og så stod det 2-2 – øv – og så lige inden pausen.

Og det kunne havde gået meget værre end det gjorde. I starten af 2. halvleg fik Fredensborg nemlig et straffe, men heldigvis så fik Pumaen i kassen reddet og det blev ved de 2-2.

Det vækkede drengene igen. En slumrende ”ulv” (Mathias Kjærulff) meldte sig nu for alvor ind i kampen. Et udspark fra deres målmand fik ”Tøtte” først fat på og det blev til en aflevering og nu var forretten indtaget af en MEGET sulten ”ulv”. 3-2.

Men Fredensborg var ikke slået. De fortsatte som et tophold skulle og de fik udlignet.

Heldigvis var ”ulven” nået til hovedretten. Endnu et flot hjørnespark og efter et flot hovedstød af indskiftede Bjerre kom bolden på tvært og her stod ”ulven” så og headede bolden via tværribben i mål til 4-3.

Nøøøj for en underholdende kamp – og det fortsatte. Netop hjørnesparkene fungerede i dag og et af dem betød at Bjerre stod helt udækket bagerst i feltet. Om det var et lob, en aflevering eller et skud ved jeg ikke, men bolden blev følt sat helt oppe i krogen til 5-3 efter 79. min.

Nu var kampen slut – eller det var den ikke. ”ulven” manglede jo både dessert og kaffe så han lavede lige to mål mere så det blev en mæt ”ulv” der gik fra banen – med fire mål på samvittigheden.

Så en sejr på 7-3 blev det til – og den kunne havde været større. Eller…..tænk hvis de havde scoret på straffe….nå – men det gjorde de ikke.

En fortjent og flot sejr der lunede – endda på en dag hvor der var mange afbud – det er godt med en bred trup og et hold der forstår at spille sammen. Der er en gejst så stor og alle hjælper hinanden så det er en fornøjelse at se på.