Menu

Vi ved godt det er sent de spiller...... LSF - Brøndby IF

image
LBN
11. september 2017 kl. 22:40
Hej alle medlemmer, forældre, sponsorer og LSF fans. I må bare ikke gå glip af LSFs største kamp til dato. Onsdag den 20. september kl. 20.00 spiller LSF 1. senior mod Brøndby IF superliga mandskab i DBU pokalens 3. runde.

Kampen skulle have været spillet i Smørum på Sydbank Arena, men dette ville have være for stort et arbejde, samt økonomisk uforsvarligt, så derfor har vi lavet en aftale med Brøndby IF om, at spille kampen på Brøndby Stadion.

Da kampen af Viasat er valgt til en TV kamp, så spilles den først kl. 20.30. Det har hverken LSF eller Brøndby IF haft indflydelse på, da den beslutning ligger hos Divisionsforeningen og Viasat.

Bustur fra Smørum til Brøndby Stadion

For at så mange af vores medlemmer som muligt kan opleve denne kamp, har bestyrelsen været ude og finde de bedste priser på busser, som vil køre fra Smørum til Brøndby Stadion og retur for kun 50 kr. Det vil sige, at du for 50 kr. kan få bustur, samt entrebillet til kampen og på den måde nemt og billigt opleve den største kamp i LSFs historie.

Busserne afgår fra Smørum Hallen kl. 19.15 og retur fra Brøndby Stadion lige efter kampen.

Busserne kommer til at holde lige bag vores tribuneafsnit, og vi forventer at de er retur i Smørum omkring kl. 22.45

Busbilletter og kampbillet sælges fra Smørum Hallens café onsdag den 13. september og torsdag den 14. september samt mandag den 20. september mellem kl. 18 - 19.

Det er muligt at købe billetter til både medlemmer, forældre, søskende og sponsorer.

Nogle årgange vælger at købe billet samlet og dette er også muligt, men dette skal aftales med trænere og holdledere. 

Der vil være voksne fra vores Panda Klub til stede i Smørum og Brøndby, for at alle kommer med busserne og selvfølgelig også retur igen.

Luk