Menu

Young Ladies kamp lørdag

image
Allan Toft Nørskov / Eloïse Chapé
17. november 2023 kl. 11:16
På lørdag spiller klubbens nyeste hold, Young Ladies, deres kun 2. 11-mands træningskamp siden starten for ca. 3 måneder siden. 

På lørdag spiller klubbens nyeste hold, Young Ladies, deres kun 2. 11-mands træningskamp siden starten for ca. 3 måneder siden. 

Siden da er holdet vokset til ca. 35 piger i alderen fra 17- 23 år, som alle har det til fælles at de gerne vil spille fodbold for sjov. 

Pigerne er igang med en spændende rejse med masser af træning, hygge og gode timer i fællesskab. Efterhånden som de lærer hinanden bedre at kende bliver det mere og mere tydeligt at de nyder samværet og fodbolden, og samtidig vokser selvtilliden og lysten til at ville prøve mere på banen.

For øjeblikket trænes der 2 gange om ugen, tirsdag fra 1900-2030 sammen med damerne fra Fodbold-fitness og torsdag fra 1845-2000.

Der forventes debut til flere af de dygtige spillere. 

Lørdagens modstander fra Skjold-Birkerød må formodes at være en del mere rutinerede end de lokale stjerner, hvorfor vi formentlig vil få en svær kamp med masser af godt spil og mål. 

Kampen starter kl. 14.00 på Gammel Kunst og vi håber at se rigtig mange tilskuere til kampen.

 




Se også:


17-årige Silke startede nyt hold med hjælp fra sociale medier

Den 17-årige gymnasieelev Silke savnede fællesskabet, efter hun var stoppet med at spille elitebasket. Via det sociale medie Snapchat fik hun samlet en flok piger og startet et nyt fodboldhold op i Ledøje-Smørum Fodbold.



 

Luk