Menu

Elitestævne i BSF

image
Thomas Jarrels
31. december 2018 kl. 08:11
På årets sidste weekend har LSF deltaget med et mixet hold fra U11 og U10 til BSF Nytårsstævne i Topdanmark Hallen.

Stævnet er et elitestævne med nogle af sjællands bedste U11 hold og det kunne ses på lægterne hvor både scouts fra bla. FCN, Brøndby og Lyngby flittigt holdt øje med fremtidens talenter. Det endte med en rigtig flot 5. plads ud af 16 deltagende hold, hvor man bla. besejrede KB 4-0 og sluttede placeringsmæssigt over hold som Lyngby, B1903, AB og Hvidovre.

I det hele taget har 2018 været et succesfuldt år for U11, hvor det er blevet til medaljer i de bedste rækker i både Esbjerg Elite Cup, Vildbjerg Cup, Fjord Cup samt vinder af DGI A rækken og deltagelse i Danmarks bedste SU række for U11 hold imod hold som Brøndby, FCN og Lyngby.

Ud over de mange flotte resultater, så skal det også nævnes, at U11 årgangen i løbet af 2018 har fået tilgang af endnu flere friske drenge der gerne vil prøve at spille fodbold i LSF. Vi har blandt andet taget imod flere spillere fra Ballerup og vi hilser alle velkommen i truppen.

Nu venter en ny og spændende 2019 sæson med masser af fodboldkampe, træningslejre og gode oplevelser. På trænerfronten bliver man forstærket af Steen, som tidligere har haft stor succes med U13 Øst holdet.