Menu

U10 piger: Sommerland Sj. Stævne d. 11/6-2017

image
Tina Madsen
15. juni 2017 kl. 17:06
Søndag morgen kl. 07:30 drog u10 pigerne fra LSF mod Nykøbing Sjælland og deltog i årets sommerland Sjælland Cup.

Dagen startede godt ud, og vi havde 14 friske og glade fodboldpiger der var klar til dagens kampe og ikke mindst hyggen bagefter.

Holdene var inddelt i to puljer hvor af det ene hold mødte Slagelse, Tuse og brøndby. Det andet hold mødte Måløv’s A-kæde, Brøndby’s A-kæde, Havdrup og Køge. Vi vidste godt at særligt den ene pulje kunne give lidt udfordringer på banen.

Det gik over alt forventning for begge hold. De fik spillet flot fodbold og fik øvet deres tekniske færdigheder. Der blev også fightet over hele linjen. Tilbage stod vi endnu engang som to stolte trænere.

Herefter gik turen over i Sommerland Sj. hvor medaljerne skulle overrækkes. Der blev sunget kampråb på podiet, og alle pigerne var i vældig godt humør. Derefter gik vi over på en stor græsplæne og fik lavet en LSF camp. Vi havde sørget for sandwich og juice til alle pigerne, og herefter var der fri leg.

Pigerne nød dagen i fulde drag, og det er dejligt for os i trænerteamet, at se så mange smil og glade piger på en gang. Vi glæder os allerede til at deltage igen næste år.

Tina Madsen

Luk