Menu

U11 til Øens Hold Cup 23.3.2018 – 25.3.2018

image Morgenfødselsdag undervejs
Træner-teamet for LSF Årgang 2007.
02. april 2018 kl. 08:48
Fedt at spille så meget fodbold - men jeg er virkelig træt nu.

På nuværende tidspunkt har vi 34 drenge på årgangen – vi havde 33 drenge tilmeldt til træningsweekenden på Fyn. Fantastisk opbakning fra både spillere og forældre.

 

Vi havde 3 8-mandshold tilmeldt, så det blev en weekend med masser bold i benene – og oven i købet på græs.

 

Hold 1 spillede 1 kamp fredag, 4 lørdag og 1 søndag. De spillede mod både SU-, A-hold og B-hold. Der blev arbejdet med at introducere nye pladser til et par af vores spillere. Desuden fokuserede vi på vores sideforskydning og bevægelse uden bold. Dette gik over al forventning, og holdet vendte hjem fra Fyn med flere strenge at spille på.

 

Hold 2 spillede 1 kamp fredag, 3 lørdag og 1 søndag. De spillede mod både A-, B- og C-hold. Der blev fokuseret på at få flere introduceret til niveauet og arbejdet med ”rygraden” på holdet. Igen var vi fra trænersiden meget tilfredse med indsatsen, og flere spillere markerede sig meget tydeligt.

 

Hold 3 spillede 1 kamp fredag, 3 lørdag og 1 søndag. De spillede mod både B-, C- og D-hold. Der blev arbejdet med et nyt spillesystem, og det kræver altid tid. Det var tydeligt, at spillerne var mere komfortable i deres ”normale” system. Der blev dog fightet forbilledligt, selvom holdet i flere kampe mødte hold, som var tilmeldt et højere niveau. Igen en god indsats.

 

Den sociale del af turen var mindst ligeså givende for både spillere og trænere. Vores drenge råhyggede nemlig, og i det øjeblik at kampene var slut, så var der ingen der kiggede på niveau og hvilken skole holdkammeraten kom fra.

 

Man var bare holdkammerater!

 

Og drengenes top 3 over gode ting ved turen:

 

3) Fedt at spille så meget fodbold - men jeg er virkelig træt nu.
2) Hvorfor skal vi allerede hjem? / Hvorfor slutter det så tidligt i morgen?
1) Det er bare superfedt at være sammen med ALLE fodboldkammeraterne, om de spiller på hold 1, 2 eller 3.

 

Tak for en fantastisk tur.

Træner-teamet for LSF Årgang 2007.

Luk