Menu

U13 er blandt de sidste 4 i pokalturneringen…..

image .hvem var det der vandt idag……:-)
PO
03. oktober 2018 kl. 20:22
efter at havde vundet 1-0 over Ringsted på udebane.

En tirsdag aften i stærk blæst og med regnen piskende ind fra siden - spillede U13 drengene sig i semifinalen i pokalturneringen.

 

LSF mødte tirsdag aften et meget defensivt hold - som vi havde vanskeligt ved at spille imod.

-

1.halvleg foregår dog på vores præmisser. Vi er spilstyrende og får tiltider rykket godt rundt på deres organisation - så vi kommer til chancer. Men desværre ingen mål.

I halvlegen taler vi om hurtigere spil, og eventuelt afslutninger udefra - da vi nu har medvind.

Drengene fortsætter med at presse og det giver da også flere halve chancer. Målene udebliver og Ringsted fik nu nogle omstillinger som godt kunne blive farlige.

LSF fik et hjørne - et af utallige og denne gang lykkedes det. Hårdt slået til forreste af Malthe - en rotation mellem Linus og Bisgaard og - Bisgaard strøg til top og headede bolden i mål - et forløsende mål.

Kampen udviklede sig nu til en rigtig pokal gyser - Ringsted spillede nu ekstremt fysisk og fik dsv lov til dette. Ofte kom de for sent i deres aggressive pres. Dette resulterede i at kampen blev ond og at Ringsted fik nogle ærgerlige omstillinger.

LSF var stadigvæk mest på bold - og havde flere chancer blandt andet skud på stolpe og mange situationer hvor vi var 2 mod 1 men sket ikke fik slutprodukt på.

Kampen slutter med en super aktion fra Anton i målet- dommeren fløjter af og U13 drengene fra LSF er blandt de sidste 4 på Sjælland og i København.

-

Det var bestemt ikke en af drengenes bedst spillede kampe men derimod - har det givet drengene en erfaring i at spille en kamp - hvor der stod så meget på spil og om hvordan det påvirker en - og hvordan vi sammen finder løsninger til at lykkedes - selvom vi ikke er tilfredse med den måde vi performer.

Semifinalen spilles i uge 17 i det nye år. Er ikke i tvivl om at - denne sejr og udsigten til en semifinale mod en af Danmarks bedste hold - kan hjælpe drengene til at komme igennem en lang vinter - hvor dette vil være et af målene.

 

Peter Olsen

1. Holds Træner / Årgangstræner

Luk