Menu

Våd, Vildere, Vildbjerg

image
Claus Vogelius
21. august 2023 kl. 08:54
Årets Vildbjerg 2023 blev skudt i gang med noget, der mindede om Roskilde Festivalen anno 2007 – Regn og Mudder.

Våd, Vildere, Vildbjerg

Årets Vildbjerg 2023 blev skudt i gang med noget, der mindede om Roskilde Festivalen anno 2007 – Regn og Mudder. Således væltede det ned med regn under indmarchen, men trods vejret var alle spillere, trænere og forældre opsatte på at få 4 fede dage i det Jyske, og selvom de første par dage med dårligt vejr gav udfordringer i form af våde telte, vådt tøj, kolde børn og MEGET våde baner, så var det som altid et helt fantastisk stævne, og som følge af et rigtig godt samarbejde blandt forældre, trænere og spillere, blev alle udfordringer løst. Men pyha de 4 greenkeepere i Vildbjerg havde travlt!

Fra LSF deltog i alt 9 hold. Fra U10 – U14, heraf 1 U13 pigehold samt et U10 mix hold. Basen hed i år Sinding, hvor LSF havde deres eget området med campingvogne og telte, ligesom der var LSF hold som boede i den tilhørende sportshal.

Torsdagen startede forrygende. Alle LSF-hold med undtagelse af et, vandt deres første kamp. Derfra blev resultaterne mere varieret, og efter en masse kampe både fredag og lørdag handlede det om placeringskampe og slutspil søndag.

Og her udspillede der sig flere dramaer. Dagen startede med U13 Pigernes bronzekamp mod Rebild Syd i række 2, hvor LSF endte med at sikre sig en flot bronzemedalje efter en sand gyser af en straffesparkskonkurrence.

Senere på dagen var det LSF U10 drenge, der tilsvarende sikrede sig en bronzemedalje i en tæt kamp mod Skive IK i række 2. En kamp der flere gange bølgede frem og tilbage men som altså endte i LSF’s favør!

Søndagen blev sluttet af med en flot finalesejr i Nordomatic Cup slutspillet til LSF U14 11-mands i en tæt kamp mod Raklev Gl i række 1. Et 11-mandshold der dagen forinden spillede en kamp på Vildbjergs opvisningsbane mod Sola FK fra Norge – en kamp der nok mest af alt vil blive husket for det drama, der udspillede sig på tribunen! Aldrig har der været så intens stemning mellem to klubber, og aldrig har et LSF-hold fået så vanvittig en opbakning. Tribunen på Vildbjerg Stadion rystede i 90 min og hele repertoiret af LSF-slagsange kørte på repeat. Vi er ikke ligesom Brøndby, vi er ikke FCK, vi er bonderøvene fra Smørum… og vi kan sgu bare det der!

Vildbjerg er nu bare noget helt specielt. I Sinding blev der hver aften hygget blandt forældre, spillere og trænere, der var helstegt-pattegris-aften, der var grin og latter, der var sammenhold når det er bedst og efter at have været i denne fantastiske Vildbjerg boble, er det helt mærkeligt nu at være vendt retur til hverdagen. Gid det kunne vare bare lidt længere.

Så er det godt, at Vildbjerg Cup er tilbage igen i 2024 – mon ikke der er endnu flere LSF hold til næste år. Det tænker jeg, for GULDET SKAL HJEM, TIL SMØØØRUM IGEN!

 

 

Luk