Menu

Årshjul

 

I januar er det vigtigt at betale kontingent. Uden kontingent - ingen LSF. Her afholdes det lokale stævne "Sydbank Børne Cup". Det forventes at LSF stiller med hold i alle årgange U6-U10. Rammerne for stævnet koordineres af Ungdomsudvalget, opgaver som pasning af dommerbord, opsætning af bander, dommerpåsætning, oprydning mv. klares af respektive årgange, jfr. "Årgangenes Ansvarsområder". Stævnet kan ikke gennemføres uden den store opbakning fra årgange samt forældre. Vinterturneringen fortsætter.
 
I februar er der tilmelding til forårsturneringen. Der skal ligeledes forberedes tilmelding til sommerens Vildbjerg Cup. Årgangene kan sælge kaffe for at samle penge indtil forårets/sommerens rejser. Vinterturneringen fortsætter.
 
Vintersæsonen afsluttes og forårssæsonen starter for Senior 1. Det betyder at bolddrenge/-piger igen skal igang.
 
Græsbanerne åbner, der kommer nye træningstider og forårssæsonen går igang for de øvrige hold. De ældste ungdomshold skal formentlig på fodboldtur i Påsken. 
 
Der kan være fodboldture i henholdsvis Pinsen eller Kr. Himmelfarts ferien. Pigeraketten afholdes.
 
Forårssæsonen afsluttes og der afholdes den årlige fælles LSF fodboldafslutning oftest den lørdag, hvor Senior 1 spiller sæsonens sidste hjemmekamp. Afslutningen byder på leg og boldspil på tværs af årgangene. Det er også her årets spiller samt fremgangsspiller kåres på årgangene. Til de yngste årgange uddeles medaljer. Der er tilmelding til efterårssæsonen. Inden alle går på ferie er der overdragelse af skabe, bolde, materialer mv. mellem årgangene. Sidste frist for tilmelding til sommerens Fodboldskole - læs mere om Fodboldskolen her.
 
Den årligt tilbagevendende Fodboldskole afvikles i uge 27. Det er altid med stor deltagelse fra LSF og en fantastisk måde for børnene at starte sommerferien. Flere årgange vil afholde frivillige træninger henover sommer, især som opstart nærmer sig. Idrætscentret er dog lukket hele måneden, hvorfor omklædningsfaciliteter ikke vil være tilgængelige.
 
Det er igen blevet tid til at betale det halvårlige kontingent. Uden kontingent - ingen LSF. Her afvikles Vildbjerg Cup i uge 31(husk nye årgange) - læs mere om stævnet og LSFs stolte traditioner gennem årene her. Efterårssæsonen begynder med de nye årgange. Bolddrenge/-piger skal igang igen til Senior 1's hjemmekampe. Alle årgange/hold skal opdatere deres respektive holdside på lsf.dk.
 
Sommeren er forbi men der er fuld tryk på efterårssæsonen med masser af kampe og stævner. Der er tilmelding til vintersæsonen.
 
Efterårssæsonen afsluttes for de fleste hold op til eller lige efter efterårsferien i uge 42. Der er mulighed for deltagelse i Øens Cup. Det årlige Hal-i-Bal afholdes den sidste lørdag i oktober. Der kommer nye træningstider for vintersæsonen på henholdsvis kunstgræs og inderdørs.
 
Her afholdes igen det lokale stævne "Sydbank Børne Cup" - som oftest tredje søndag i november. Der udleveres julekalendre til salg for alle årgange op til U15. Det er en obligatorisk opgave for alle spillere at sælge minimum 10 stk. (i alt 300kr.). Overskuddet fordeles mellem Klubben og årgangens holdkasse. Salget er en vigtig del af klubbens indtægter og deraf medvirkende til at holde kontingentet nede. 
 
Der afregnes for salg af julekalendre, så hver derfor ude i god tid. I de fleste årgange holder inden ferien en juleafslutning, der arrangeres og koordineres selvstændigt på årgangene. Familiens juletræ kan altid købes hos klubbens private gartner Ole Barca, der hvert år inviterer til julehygge på gården på Råbrovej en søndag i december. For hvert solgte træ gives naturligvis et tilskud til LSF.
Luk