Menu

Sociale Medier

image

LSF SOCIALE MEDIE POLITIK.

Hos LSF ved vi, at sociale medier er en sjov og givende måde, at dele sit liv og meninger med familie, venner og kolleger rundt om i verden. Brug af sociale medier indebærer dog også, visse risici og medfører visse forpligtelser. For at vi alle i LSF træffer de ansvarlige beslutninger om brugen af sociale medier i forbindelse med LSF indhold , har vi udarbejdet disse retningslinjer for passende brug af sociale medier.

Denne politik gælder for alle LSF medlemmer, trænere, holdledere, frivillige.

Hos LSF ønsker vi, at alle vores medlemmer, trænere, holdledere og frivillige benytter sociale medier. Den hastigt voksende verden af ​​elektronisk kommunikation, har stor betydning for de sociale medier. Sociale medier omfatter alle midler til at kommunikere eller poste information eller indhold af enhver art på internettet, - herunder til privat eller andens weblog, personligt websted, socialt netværk, webopslagstavle eller et chatrum, uanset om det tilknyttet LSF eller privat kommunikation.

De samme principper og retningslinjer, som findes i LSF´s politik og grundlæggende overbevisninger, gælder for aktiviteter online. I sidste ende hver enkel person eneansvarlig for, hvad man poster online. Inden der oprettes online indhold, skal man derfor nøje overveje nogle af de risici og belønninger, der er involveret. Husk at enhver adfærd, der negativt påvirker LSF som klub, klubbens medlemmer, trænere, holdledere eller frivillige der arbejder på vegne af LSF, kan resultere i disciplinær handling, og i yderste konsekvens udelukkelse af klubben.

Kend og følg reglerne

Læs omhyggeligt disse retningslinjer.

LSF ønsker forebyggelse af diskrimination og chikane, og vil sørge for, at klubbens opslag er i overensstemmelse med disse politikker. Upassende opslag, der kan opfattes som diskriminerende bemærkninger, chikane og trusler om vold eller lignende, samt upassende eller ulovlig adfærd, vil ikke blive tolereret, og man kan derfor blive bortvist fra klubben.

Vær respektfuld

Vær altid retfærdig og høflig over for andre medlemmer og frivillige der arbejder på vegne af LSF. Husk også, at det altid er bedre, at tale direkte med den / de personer i LSF man evt. er utilfreds med, eller evt. direkte til LSF Bestyrelse, hvis det er noget generelt i klubben, man ønsker at kommentere på.

Ikke desto mindre, hvis man beslutter sig for, at sende en klage eller kritik, skal man undgå at bruge fotografier, video eller lyd, der med rimelighed kan opfattes som ondsindede, truende eller intimiderende, som nedgør medlemmer, frivillige, trænere, holdledere eller bestyrelsen i LSF. Vær opmærksom på at du som medlem, træner, holdleder og frivillig repræsentere LSF, så dialogen skal afspejle LSF sociale mediepolitik og LSF’s grundværdier og etik.

Vær ærlig og præcis

Det er vigtigt, at man altid er ærlig og præcis, når der postes information eller nyheder, og hvis der laves en fejl, så ret den hurtigst muligt. Internettet arkiverer næsten alt; derfor kan selv slettede opslag søges. Post aldrig oplysninger eller rygter, som er falske om LSF eller klubbens medlemmer, trænere, holdledere, sponsorer eller personer, der arbejder frivilligt på vegne af LSF.

Post kun passende og respektfuldt indhold.

Oprethold fortroligheden af ​​LSF private eller fortrolige oplysninger. Post ikke interne rapporter, procedurer eller anden intern forretningsrelateret fortrolig kommunikation.

Udtryk kun dine personlige meninger. Repræsenter aldrig dig selv som talsmand for LSF. Hvis LSF er et emne for det indhold der oprettes, skal det være klart og åben omkring det faktum, at man er en associeret medlem eller frivillig, og gøre det klart, at synspunkterne ikke repræsenterer LSF medlemmer, frivillige eller bestyrelsen.

Det er bedst at inkludere en ansvarsfraskrivelse såsom "Opslagene på dette websted er mine egne og afspejler ikke nødvendigvis LSF´s synspunkter."

Man er altid meget velkommen til at tagge LSF profiler på Instagram og Facebook, hvis man ønsker, at opslaget bliver delt på LSF profiler😊

Oprettelse af Facebook og Instagram profiler i LSF navn

I LSF har vi en Facebook profil der hedder @Ledøje-Smørum Fodbold ,

samt en Instagram profil der hedder @Lsfodbold.

Disse 2 profiler håndteres af webmaster samt LSF Digital Manager.

Ønsker man som træner, holdleder eller forældre, at oprette en Facebook eller Instagram profil for sit hold, så skal dette godkendes af LSF Digital Manager, så vi som klub sikrer, at profilen er oprettet korrekt og overholder vores politik omkring brugen af de sociale medier. En profil oprettet af træner eller holdleder, skal oprettes som :

lsf.u(holdnr.)piger el. drenge.fodbold.

Eksempel: lsf.u12piger.fodbold

LSF Digital manager skal være medlem af profilen, så hvis der uheldigvis bliver oprettet et opslag, som ikke er i tråd med LSF Sociale mediepolitik, vil LSF Digital manager kontakte admin. af gruppens. Dette skal naturligvis altid ske via dialog, med den person der har lavet opslaget. Denne medindflydelse af LSF Digital manager, er ikke fordi at LSF ønsker, at skulle bestemme over profilen, men for at hjælpe til med, at vi i LSF overholder de regler der på de sociale medier, samt at vi overholder GDPR-reglerne.

Husk altid, at hvis der deles et billede på et holds profil, så vær opmærksom på følgende:

  • Hvis der tages et billede af en person, som man gerne vil lægge op på holdes profil, så skal der altid gives samtykke fra person eller forældrene først. Hvis personer eller forældrene ikke ønsker, at billedet deles, så respekter det og lad være.
  • Billeder af hele holdet/dele af holdet, må gerne deles uden samtykke fra personerne på billedet. Det samme gæler for billeder der er taget langt fra.
  • Vær altid opmærksom på, at de billeder der bliver lagt på profilen, ikke udstiller nogen.

Hvis man som hold allerede har en LSF Facebook eller Instagram på holdet, så ta´ gerne kontakt til Digital Manager, så vi sammen kan planlægge hvad der skal gøres.

Medie kontakter

Frivillige i LSF og medlemmer bør ikke tale til medierne på LSF vegne, uden at kontakte bestyrelsen i LSF.  Alle mediehenvendelser skal rettes til LSF bestyrelse.

Hvis man som hold gerne vil lave en artikel med en avis, så er man meget velkommen til dette, blot bestyelsen lige har godkendt det.

For mere information

Har du spørgsmål eller brug for yderligere vejledning, er du velkommen til at kontakte LSF bestyrelsen eller Digital Manager.

Kontaktoplysninger findes på www.lsf.dk – ”Om LSF”

Digital Manager: Cecilie Christensen - E-mail: tc.ca.cbc@gmail.com

Luk