Menu

U6 Piger (Årg 18)

Velkommen til U6 Piger (Årg. 18)

Holdet er for børn født i 2018 eller senere. Formålet med træningen er at have det sjovt med bolden og udvikle sine færdigheder. Børns selvfølelse og selvtillid vokser når man øver sig og mestrer noget nyt. Alle er velkomne, uanset niveau. Det er helt normalt med udfald, nervøsitet og usikkerhed, så det er der plads til.

Træning
Tirsdag fra kl. 16-17 på Balsmoseskolen.

Hvert træningspas bygges op med opvarmning, forskellige stationsøvelser og en fælles afslutning, hvor også forældre kan inddrages.

Stævner
Vi deltager i en række stævner i foråret. Til stævnerne udvikles sammenholdet yderligere, og det er åbent for alle, uanset niveau. Vi inddeler ikke hold efter niveau. Nogle stævner er gratis(LSF betaler), mens der til andre stævner er en brugerbetaling på 50 kr.

Ny spiller
Hvis du er ny spiller, er du velkommen til at deltage i tre-fire prøvetræninger inden du bestemmer dig. Vi beder jer dog skrive en mail til vores årgangsmail på 2018@lsf.dk inden i kommer.
Vi oplever pt. kæmpe interesse for vores U6 hold. Hvilket betyder at vi har rigtig mange børn til træning. For at lave den bedst mulige træning, har vi brug for at vide hvor mange der deltager. Derefter kan man melde sig ind via hjemmesiden lsf.dk, under fanen "Indmeld/Udmeld". Når du har meldt dig ind, får du tilgang til den digitale platform "kampklar". Her lægges alt af information om stævner, træning o.l. op.

Hvis du har spørgsmål, kan du tage kontakt med en af trænerne nederst på siden.

Trænere og ledere

Cheftræner
profil
Maria Hauris
Træner
profil
Nicklas Slot Torm
Træner
ingen pic
Trine Gedsø
Årgangsansvarlig
profil
Jesper Kristiansen
Træner
profil
Søren Ebbesen

Spillerliste

ingen img
Alma Gersmane-Nielsen
profil
Anna Vennike Flatov
ingen img
Cia Marcetto Gedsø
profil
Ellen Hauris Balling
ingen img
Frida Allert Thomasen
profil
Ida Solevad Ebbesen
profil
Isabella Slot Torm
ingen img
Josefine Holst
profil
Kaya Neubert
ingen img
Leonora Kamp Schildknecht Hoé
profil
Maja Svarre Koefoed
ingen img
Mynthe Røder
profil
Olivia Kronberg
Luk