Menu

IT-værktøjer LSF (DBU)

Vi anvender i dag de fleste IT-værktøjer fra DBU. Dette har vi valgt fordi det er nemt at integrere data fra vores administrationssystem direkte til hjemmesiden. Derudover er der et godt udvalg af øvrige værktøjer, som ligeledes kan interagere med både hjemmeside og administrationen.

Her på siden kan du få et lille overblik samt finde vejledninger!

 

KLUB-CMS (LSF Hjemmeside)

Vejledninger for holdredaktører:

Har du nyheder eller rettelser til jeres holdside kan du altid få hjælp til dette hos webmaster@lsf.dk, uanset om du er oprettet som holdredaktør eller ej.

 

FODBOLD APP

Fodbold skal spilles/opleves/ses/leges ude i marken. På banerne, på stadions, på gader, i sandet på stranden, i skolegården, i haller og masser af andre steder. Fælles for disse er, at de er væk fra vores normale base. Det betyder også, at vores behov for information og kommunikation ændrer sig. Når vi forlader hjemmet, studiet eller arbejdspladsen, bevæger vi os væk fra den bærbare eller stationære PC, og over på vores smartphone.

App’en er gratis at downloade og alle funktionerne er 100% gratis at benytte.

 

Mit DBU

Du kan logge ind via "Mit DBU" og få direkte adgang til DBU´s værktøjer samt din profil og kommende begivenheder m.m.

Direkte link til Mit DBU

 

KlubOffice

Kluboffice er udviklet som en ren webbaseret løsning og anvendes som vores administrationssystem. Det betyder, at man kan komme på systemet fra alle pc'ere med internetadgang, og at man ikke skal installere noget program på sin pc.
Brugerne kan få adgang til KlubOffice og klubbens data, blot der er en Internet adgang. Herefter kræves blot brugernavn og kodeord, så er brugeren på systemet.

Direkte link til KlubOffice

 

KampKlar

Direkte link til KampKlar

KampKlar er et gratis online værktøj som hjælper trænere/holdledere med at administrere opgaver og styre kommunikationen på et hold. Turnerings- og spillerdata opdateres helt automatisk.
Her er 3 hurtige guidelines til at komme godt i gang med Kampklar og lidt om hvordan det ser ud på hjemmesiden, når kampklar benyttes.

 1. Vejledning til Mit DBU / KampKlar
  Er en lidt længere vejledning til dem der slet ikke har brugt kampklar endnu.

 2. Træner - sæt hold til kamp
  Er en kort vejledning til hvordan man kan gøre det med at sætte hold. Brug den som inspiration til at komme i gang

 3. Kampklar – Forældre/kontaktperson
  Kan med fordel sendes ud til forældrene, så de kan komme i gang med at oprette sig på dbu.dk.
  Husk at du som holdadministrator / træner, kan sende alle kodeord ud til forældrene, så de let kan komme i gang.

 4. Glemt dit login til KampKlar?
  Har du glemt dit login, kan du få en ny her via "Glemt adgangskode".

 

Fodboldpas

Fra sæsonopstart august 2018 vil et aktivt Fodboldpas være obligatorisk for alle registrerede fodboldspillere i Danmark. Dvs. at spilleren skal have aktiveret sit fodboldpas for at kunne vælges til et holdkort. Forberedelsen til denne funktion er i fuld gang på de indre linjer.

Databeskyttelsesforordningen træder i kraft i maj i år. For blandt andet at sikre at både DBU, lokalunioner og klubber kan leve op til kravene i loven, er det besluttet at indføre et Fodboldpas i dansk fodbold. Fodboldpasset giver os dog mulighed for at kombinere lovkrav med gode indsigter og gevinster for både klubber og spillere. F.eks. vil fodboldpasset gøre det lettere for spillere og klubber at se, hvor den enkelte spiller er spilleberettiget. Du kan læse mere hvad klubben kan gøre for at forberede sig lige her.

Fodboldpasset gælder også for trænere/ledere/dommere m.fl., da data også behandles for disse målgrupper. I praksis vil hver bruger - ved lancering - blive præsenteret for Vilkår og betingelser. Når disse accepteres, er passet aktivt. 

For spilleren har vi en fyldestgørende FAQ lige her. Og seneste skud på stammen er en tilsvarende FAQ til klubberne. Den finder du her.

Luk