Menu

80 glade piger var på en fantastisk rejse med pigeraketten!

image
LSF / Tina Getreuer Bjerregaard
09. juni 2021 kl. 20:17
Onsdag den 2. juni mødte 80 glade piger i alderen 5 til 10 år op og satte kursen mod stjernerne.

80 glade piger var på en fantastisk rejse med pigeraketten!

Onsdag den 2. juni mødte 80 glade piger i alderen 5 til 10 år op og satte kursen mod stjernerne.

Ledøje-Smørum Fodbold havde inviteret alle interesserede piger i alderen 5-11 år til en sjov dag med Pigeraketten, hvor 2½ time fløj afsted fyldt med fantasi, leg og masser af fodboldaktiviteter.

Besætningen bestod af frivillige samt klubbens U14-piger og DBU’s instruktør, som hjalp pigerne igennem dagen. Pigerne prøvede kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter og var blandt andet forbi Solen, Saturn og Mars og hele vejen gennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset - som alle pigerne klarede med bravur.  

LSF vil gerne takke alle de piger og forældre, der var mødt op og som var med til at gøre dagen til noget helt specielt. Vi håber, at I havde en god eftermiddag og måske har lyst til at prøve kræfter med at spille og træne fodbold i LSF. Og hvis man var så uheldig, ikke at have mulighed for at deltage på dagen, kan man nå det endnu.

LSF tilbyder nemlig GRATIS træning i juni måned, hvis du har lyst til at prøve at være med i nogle træninger.

Du kan finde mere information om holdenes træningstider samt kontaktinformation på trænerne her: https://www.lsf.dk/holdinfo/boern/

Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at henvende dig til Tina Bjerregaard på mail: tina.getreuer@gmail.com

Endelig vil vi også takke de frivillige og vores fantastisk U14-piger, der som raketchefer guidede pigerne igennem dagen, samt vores sponsorere: Super Brugsen som stod for forplejningen til alle deltagerne, Sydbank, som havde erindringsgaver med til alle pigerne, samt Sport24 som sponsorerede raketcheferne og Café Smørhullet som sikrede at vores hjælpere ikke sultede og tørstede på dagen.

Luk