Menu

Afvikling af kampe i weekenden

image
19. januar 2024 kl. 12:04
Status på kunstgræsbanerne

Kommunen er ryddet sneen så langt ud til siden, som det er dem muligt, men hele banearealet har ikke været muligt at rydde på hverken kunstgræsbane 1 eller 2. Derudover er der blevet saltet igen.

Det er muligt at afvikle kampene med lidt alternative sidelinjer.
Hvis holdene har mulighed for at samle lidt frivillige hænder med en skovl og kost, så vil det nok være muligt at få clearet tre linjer på hver bane. Findes der nogle gode folk derude, der er mod på at afhjælpe situationen for de unge mennesker, så pas venligst på underlaget. :-)


Status kunstgræsbane 1:
Det vil ikke være muligt at rydde langsiden mod græsbanerne, så her er der brug for at rykke linjen 2-3 meter ind. Derudover kan de andre linjer ryddes med en frisk indsats. Der er primært behov for en indsats for at få placeret det ene mål, som fremgår af billedet. Derudover er det primært det ene hjørne, der kan anes på billedet til højre, der kræver en indsats for at få ryddet helt.

 

 

Status kunstgræsbane 2:
Det vil ikke være muligt at rydde langside ind mod bane 1, så her er der brug for at rykke linjen 3-4 meter ind. Derudover kan de andre linjer ryddes med en frisk indsats.

 
Luk