Menu

Anders Mikkelsen er cheftræner for 1. senior og er manden bag implementeringen af klubbens egne talenter

image Anders Mikkelsen
Redaktionen
28. juni 2022 kl. 18:08
LSF er en fodboldklub med mange medlemmer hvor der altid er plads til alle, uanset alder og niveau. Det kan være svært at følge alle hold, så i den kommende tid vil vi forsøge at lære flere af klubbens aktive at kende.

Anders Mikkelsen er cheftræner for 1. senior og er manden bag implementeringen af klubbens egne talenter. 

Velkommen til Ledøje Smørum Fodbold. Du er startet 1. december 2021.

Hvordan er det at være kommet til LSF?

Det er en fornøjelse. Jeg har i årenes løb haft et godt indtryk af klubben, så at jeg nu er en del af fællesskabet, er fedt.

LSF har jo haft et spændende mandskab og en dygtig træner i mange år efterhånden, og med undtagelser af et par sæsoner har det jo været et hold der kontinuerligt er med i toppen af DS.

Det er en god udfordring for Brian og jeg, ikke bare at bibeholde denne status af at være et tophold i DS, men måske endda bringe klubben i divisionerne (på sigt) – det er i hvert fald med denne ambition at vi er her.

Hvordan oplever du 1.senior truppen?

Jeg synes vi har en super spændende trup. Vores trup er ung, meget ung, og uden at have dobbelttjekket, vel den yngste seniortrup i landet – i hvert fald fra Sjællandsserien og op.

Det faktum at vi er så unge gør det bare endnu mere interessant for mig at være træner i LSF. Vi har et enormt udviklingspotentiale, og med den rette træningsmentalitet i truppen kan vi godt tillade os at være optimistiske på fremtiden.

Drengene har hurtigt skulle tage over for mange erfarne spillere, der enten er stoppet i klubben eller været skadet (9! i forhold til efteråret 2021). Dels har de skulle vænne sig til det fysiske aspekt i DS og dels til trænerteamets nye planer. De har også været under pres fra ”en hel by” 😊 som ikke helt har kunne forstå hvorfor man ikke vandt alle sine kampe som man plejer. Jeg må bare lette på hatten og rose truppens mentalitet.

Men nu er denne ”indlæringsperiode” også slut – så NU skal vi sætte nye mål for fremtiden.

Hvad tænker du om 1. seniors forår i Danmarksserien?

Godkendt. Der har som sagt været pres på i forhold til at overleve i rækken, hvilket vi har skulle håndtere mentalt. Men vi har også bygget på vores udvikling som hold, i stort set alle kampe. Jeg føler at vi har kunne tage ting med fra alle kampe, hvilket vi har være gode til at evaluere på. Og resultatet af denne udvikling har kunne læses direkte i vores sidste 6 kampe, hvor vi kun har tabt én. Bemærkelsesværdigt er det dog, at vi kun har fået 2 point i vores 7 udebanekampe, så her kan vi forbedre os betragteligt.
På positiv fronten har vi spillet fuldstændig lige op med de bedste hold i rækken både ude og hjemme.

Hvordan oplever du LSF som klub?

Først og fremmest er det en dejlig klub at komme i, med en masse flinke, og fodboldinteresseret, mennesker. Der summer af liv på banerne, og det lille areal i forhold til antal hold og spillere der er i klubben gør, at man mærker den store entusiasme.

Jeg er meget imponeret over hvor seriøst der bliver arbejdet på de forskellige hold i ungdomsafdelingen. Dette er jo netop afgørende for, at vi står med en førsteholdstrup med næsten udelukkende spillere der har en relation til klubben fra ungdomstiden – det er unikt i år 2022.