Menu

Cafe Smørhullet: SÅ BLIVER DET ENDELIG VORES TUR!

image
Cafe Smørhullet
04. juni 2020 kl. 13:17
Fra på mandag, åbner indendørsaktiviteter, og dermed også Idræts Centeret. Det betyder, at vi ENDELIG igen kan åbne cafeen op for andet end take away.

OG VI GLÆDER OS SÅ MEGET TIL AT FÅ LIV I CAFEEN OG SE JER ALLESAMMEN😉

Det kræver selvfølgelig, at vi alle stadigvæk passer på hinanden, spritter af ved ankomst til cafeen og holder de påbudte afstande. Holder det flotte vejr, kan man endda sidde på vores nye flotte terrasse.
Da vi jo slutter forpagtningen om 3 uger, og vores varelager lige er kørt helt i bund, er vi nødt til at åbne op med et begrænset menukort.

Vi fortsætter med vores dagens ret fra mandag - torsdag. Nu BÅDE som take away og til at spise i cafeen. Men da vi stadig skal forsøge at have så lidt madspild som muligt, opfordre vi ALLE til stadigvæk at bestille på forhånd og helst dagen før. Jo før jo bedre. Vi starter forsigtigt op, da vi ikke kan forudsige hvor meget liv der bliver i hallen, så udover de bestilte portioner, vil vi kun købe ind til et begrænset antal.

♥️♥️♥️ Til slut vil vi gerne takke alle jer der har støttet os igennem de sidste 3 måneder. Det har været helt fantastisk at mærke jeres store opbakning igennem så lang tid. Ingen af os havde vist regnet med, at det ville vare så længe. ♥️♥️♥️

Vi ses igen fra på mandag.

Helle og Susanne.

Luk