Menu

Corona restriktioner - LSF går på tidlig juleferie

image
LSF Bestyrelse
07. december 2020 kl. 18:05

Kære medlemmer, trænere, ledere og frivillige i LSF

Der er i dag kommet yderligere restriktioner i kampen mod Coronasmitten og Egedal kommune blev i dag omfattet af de 38 kommuner med særlig restriktioner. 

LSF bestyrelse har i dag gennemgået de restriktioner vi i Egedal kommune er underlagt. Vi har vendt og drejet for og i mod og er kommet til den konklusion at LSF Fodbold lukker ned og går på juleferie. 

LSF Bestyrelse har stor forståelse for at det kan virke drastisk at gå længere end restriktionerne, men vi håber på jeres forståelse. LSF er en fodboldklub, hvor ca. 22 % af børne og ungdomsafdelingen er bosat i en anden kommune end Egedal. Det er mange kommuners smittekæder vi blander i LSF. 

Vi er opmærksomme på, at vi iflg. restriktionerne må træne i grupper af max 10, men vi har alligevel besluttet at lukke ned. Mange årgange ville alligevel gå på juleferie i løbet af denne eller næste uge, så det er et spørgsmål om at lukke ned 10-14 dage før. Mange arbejdspladser (og dermed vores trænere) er blevet bedt om at arbejde hjemmefra for at begrænse smitten. Skoleeleverne fra 5. klasse og op er blevet bedt om at sidde hjemme og modtage fjernundervisning for at begrænse smitten. LSF bestyrelse synes derfor det er en fornuftig beslutning, at det ikke er i LSF regi, at mennesker skal mødes på tværs af smittekæder lige op til jul. 

Sidste træningsdag vil derfor være i morgen tirsdag den 8. december, og opstart efter nytår bliver mandag den 4. januar 2021. 

Opstart VIL blive gennemført fra mandag den 4. januar og vi vil tilpasse os restriktionerne, når vi kommer tættere på den 4.1.

Det vi ved nu er:

  • Den 4. januar må alle børn og unge fodboldspillere op til 21 år træne i grupper af max. 50 personer. Det er samme restriktioner vi har haft indtil nu og derfor køres der videre med skemaet for banefordelingen som hidtil planlagt. 
  • Den 4. januar og frem til den 28. februar må  voksne over 21 år træne fodbold, men i grupper på max 9 spillere og 1 træner. Samme setup som vi prøvede det i foråret. 

Vi beder årgangstrænerne om at kontakte Benneth i forhold til baneplanlægningen, hvis det giver udfordring og vi ønsker ligeledes at få besked om hvem der vil træne og hvornår der forventes opstart. 

Det er vigtigt at HVER årgang sørger for at lave en optælling af bolde INDEN I lukker ned, så der er styr på vores materiel inden vi går på ferie. 

Vi opfordre vores trænere til at lave et træningsprogram for vores spillere, så kroppen bevæges i juleferien i et eller andet omfang. 

Vi tror på at denne nedlukning og lidt længere juleferie, vil gøre spillere og trænere ”Sultne” på en masse fodbold efter nytår, hvor vi håber at smittetrykket er blevet bedre og eller under kontrol. 

LSF Bestyrelse vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. 
Pas godt på hinanden til vi ses igen i det nye år. 

LSF Forever
LSF Bestyrelse ved;
Thomas, Benneth, Tina, Rasmus, Klaus, Morten, Ole, Helle