Menu

Corona update: LSF Corona regler pr. 22/3-2021

image
LSF Bestyrelse
22. marts 2021 kl. 17:30
Restriktionerne er som bekendt ændret en lille smule i dag, men egentlig kun på 1 væsentligt punkt, nemlig at forsamlingsloftet er hævet til 50 personer.

Hej Alle trænere og ledere

Restriktionerne er som bekendt ændret en lille smule i dag, men egentlig kun på 1 væsentligt punkt, nemlig at forsamlingsloftet er hævet til 50 personer.

På DBU skriver de således (https://www.dbu.dk/klubservice/fodboldens-corona-regler/):

Pr. 22. marts 2021 skal I være særligt opmærksomme på følgende forhold:

  • Forsamlingsloftet på 50 personer gælder både for træning og kamp.
  • I de 50 personer tæller trænere, dommere og udskiftere også med.
  • Tilskuere er ikke tilladt til hverken træning, kampe eller stævner.
  • Muligheden for at være op til 50 personer til stede gælder alene personer, som er en aktiv del af aktiviteten, herunder udøvere, trænere mv. Det gælder dermed ikke tilskuere.
  • Forsamlingsloftet på 50 personer gælder kun for den organiserede foreningsidræt.

Denne weekend er LSF blevet gjort bekendt med at enkelte hold havde tilskuere til kampene. Dommeren var ikke tryg ved at skulle dømme, da reglerne om tilskuere ikke blev overholdt.

Vi beder derfor alle trænere og ledere om at præcisere over for både hjemme og udehold, at forældre & tilskuere ikke må opholde sig på LSF’s baner, hverken til træning eller kamp. Vi er klar over at det for udehold, kan være mange forældre der kører deres børn, men det ændre ikke på regelsættet, og der vil blive udstukket bøder fra politiet, hvis de dukker op.

I LSF ønsker vi at overholde de regler der bliver sat af myndighederne, og derfor beder vi jer endnu engang om at være opmærksomme på at der ikke må være tilskuere på anlægget. Dette gælder naturligvis uanset om det er børn, unge, voksne eller veteraner der spiller/træner.

Vedhæftet finder I:

Plakaterne vil også blive opsat på kunstbanerne.

God solskinsdag til alle

Mvh
Benneth og Helle
LSF

Luk