Menu

Finn Horn Rasmussen er gået bort

image Arkivfoto
Ole Barca Hansen
31. juli 2020 kl. 12:21

Den 9. Juli 2020 døde Finn pludselig.

Finn kom til Ledøje-Smørum i midten af 70'erne fra Frederiksberg. Tidligt blev han døbt Horn, måske pga. af hans råben, eller måske pga.hans noget kraftige næse.

Hurtigt blev Horn en del af LSF. Både som spiller, men også som træner for et meget dygtigt ungdomshold, hvor hans søn Rasser spillede.

Horn var en meget dejlig person, med sin positive tilgang til mange ting.

Han var ofte på Sydbank, hvor han på det kraftigeste bakkede holdene op.

Jeg er sikker på, at et af de største øjeblikke i Horns fodbold karriere, var da han var på banen sammen med hans søn Rasser og sit barnebarn Gransee. Godt nok i en opvisnings kamp, men alligevel stort.

De tre generationer…
Et stort øjeblik var da jeg fik overtalt Finn ”Horn” til at spille. For rent faktisk var der på det tidspunkt tre generationer på banen. Finn ”Horn” er far til en af klubbens tidligere førsteholdsspillere – Michael ”Rasser” Rasmussen – som er far til en af klubben nuværende 1. holdsspillere – Mathias! Så der var mange følelser med i kampen og jeg ved, at alle tre var rørte efter kampen for hvor mange hold får denne mulighed? Læs mere...


Heldigvis har LSF stadig Rasser og Gransee i klubben. Gransee spiller på DS holdet, og jeg er sikker på at Horn vil følge med derfra, hvor han er nu.

ÆRE VÆRE HORNS MINDE.

Luk