Menu

Hovedsponsor Dehlsen & Sønner VVS – En rigtig fodboldfamilie!

image
Peter Wagner
03. marts 2023 kl. 17:32
I forbindelse med at Dehlsen & Sønner VVS er blevet hovedsponsor, er jeg blevet nysgerrig på, hvem der står bag og hvad årsagen er. Denne dejlige forårsdag i marts mødtes vi derfor hjemme i stuen i Smørum og det kom der dette interview ud af.

Hovedsponsor Dehlsen & Sønner VVS – En rigtig fodboldfamilie!  

Hvis vi starter med fodbolden – Kim (Toxværd) – Hvordan startede det hele?
”Det hele startede i Herlev hvor jeg begyndte min fodboldkarriere som målmand. Jeg fandt ud af at jeg godt kunne tage med hænder og det betød, at jeg spillede som halvprofessionel - det man dengang kaldte ”fyraftensproffer”. Det bragte mig til toppen af dansk fodbold i de gamle hæderkronede klubber AB og B93.

Da det var slut så var vi flyttet til Smørum og her tog jeg et par sæsoner inden jeg blev aktiv på som træner”.

Ja – du har haft mange kasketter på!
”Det må man sige! Jeg valgte at gå målmandsvejen og blev træner for klubbens seniormålmænd. Tog uddannelser og lærte en masse nye måder at træne på. Det greb om sig og jeg kom meget tæt på trænerstaben og nogle gange var jeg også holdleder og assistenttræner – og jeg startede rent faktisk med at være forældretræner – jo – så jeg har haft mange år i klubben”.

Hvad så med dig Helle (Dehlsen Toxværd) – hvordan kom du med i klubben?
”Vi har to sønner – Nikolaj og Frederik. De kom selvfølgelig også med til fodbold og min start var som holdleder på 04-årgangen hvor Frederik stod på mål. Det udviklede sig og jeg blev hurtigt en del af ungdomsudvalget og fik der lidt indflydelse. I firmaet står jeg for økonomi og den daglige ledelse, og da jeg blev overtalt til at give et nap med i bestyrelsen, endte jeg både som forretningsfører i bestyrelsen og senere også som kasserer.

Det er jeg stadigvæk så jeg har også været en del af klubben i mange år”.

Hvad så med sønnerne?
Helle fortsætter. ”Nikolaj stoppede som seniorspiller, dog på hygge-bold holdet og er i dag tømre, mens Frederik tog handsken op - så at sige - og er nu målmand på U19-årgangen og træner sammen med senior 1 – så mon ikke der kan vente ham nogle kampe på DS-holdet på et eller andet tidspunkt?”.

Lad os tale om LSF – med jeres baggrund hvad er LSF for en klub?
”Først og fremmest er det et godt sted at være” starter Kim. ”Styrken er de mange relationer der er og ikke mindst alle de venner der er kommet til over årerne. Det jeg bliver stolt af er, når klokken er omkring 16.00 så myldre byen af de mange røde LSF-trøjer – det bliver jeg lidt stolt af”.

Helle fortsætter. ”Som jeg ser det er der også en slags kærlighed til klubben. Det skyldes ikke mindst det rent lokale og alle føler sig velkommen når de møder op nede i hallen. Der er en god atmosfære og ikke mindst de mange børn skaber en masse liv.

Nogle gange kan man bare tage en tur på banerne og det er helt sikkert at så møder man en du kender – det er det der giver lysten til at møde op til de mange møder og det arbejde der er for at drive en klub af LSF´s størrelse”.

I er nu også blevet hovedsponsor – hvad er årsagen til det og hvem er i?
”Vi er 3. generation af Dehlsen & Sønner VVS. Der er 35 medarbejdere så der er nok at se til” fortsætter Helle.

”Vi er en alsidig virksomhed med primær fokus på privatsegmentet. Vi tager selvfølgelig gerne store opgaver ind, men lægger stor vægt på den kontakt der er mellem kunderne og os. Og med det der sker med fjernvarmeanlæg m.m. omkring os er det også her vi byder ind. Det er et voksende marked vi er inde i og det vil vi gerne fortsætte med”, fortsætter Helle.

Hvad får i så ud af et sponsorat i LSF?
”Vi har lavet fælles sponsorat med Tømrermester Fasting. Det der er det gode ved dette samarbejde, er de henvisninger vi kan give hinanden. Netop det håber vi på, kan give flere lyst til at blive en del af ”LSF-familien”.

Vi gør det selvfølgelig også for at få noget forretning. Det være sig i netværket, men med alle de mange mennesker vi møder nede i klubben, er det jo let for dem vi møder lige at lade et ord falde om en opgave – det betyder noget for mange, at vi har den fælles interesse for fodbolden” slutter Helle.

Vi kunne blive ved meget længe, men jeg er ikke i tvivl om, at det er en rigtig fodboldfamilie jeg har besøgt. Der er en glød og en passion for at ville være en del af ”LSF-familien” og herfra skal der lyde en tak for det bidrag som Dehlsen & Sønner VVS – og dermed Helle, Kim og Frederik - gør for klubben.

Luk