Menu

Information om boldrum og fællesmaterialer

image
Barca & bestyrelsen
05. august 2021 kl. 18:11
Nyt om vores fællesmaterialer, manglende plads i skabene samt den nyeste Corona protokol vedhæftet.

Hej alle trænere

Håber alle er kommet godt i gang efter sommeren eller også gør I det forhåbenligt snart. 

Som bekendt har vi store udfordringer med manglende plads i skabene og vi har svært ved at udvide med flere skabe lige på kort sigt.

Fællesmaterialerne er svære at overskue og tit mangler der udstyr. Vi arbejder på, at få lås på skuret med fællesmaterialerne, så det ikke vil kunne benyttes af andre end LSF'ere. Håbet er at det så ikke forsvinder. 

Indtil låsen er på, har vi flyttet alle fællesmaterialer, topppe, hjørneflag, stiger, de nye minibaner m.m. ind i Cafe Schantz. HUSK det skal retur derind efter træning. Jeres L nøgle passer dertil nu. 

Skabene i boldrummet skal kun indeholde bolde. Hvis I har toppe, stiger m.m. i boldrummet, skal de venligst flyttes ud i Schantz. Spillertøj, skal ligeledes ud af skabene - der er simpelthen ikke plads nok til alle.

Vi har brug for flere boldskabe, så nye årgange kan få tildelt et skab.

Giv venligst besked til Barca omkring skabsplads. 

Vi håber I vil tage positivt imod vores forsøg på at skabe overblik og plads. 

Nyeste corona protokol er vedhæftet (se herunder). og den store forskel er, at vi har et forsamlingsforbud på 500 og at der ikke længere er krav om at tilskuere skal sidde ved kampe. 

FODBOLDENS CORONA-REGLER (Opdateret den 4. august 2021 version 27)

Det er principielt tilladt at benytte omklædningsrum, MEN... MEN LSF opfordrer dog til, at vi venter lidt endnu, da kommunen stadig ikke stiller ekstra rengøring til rådighed i omklædningsrummene. Det vil således være det enkelte hold, der skal sikre rengøring før og efter brug. 

Er der en smittet på holdet, beder vi jer fortsat om at kontakte Benneth eller Helle for retningslinjer i LSF. 

God dag til alle.

Mvh 
Barca & bestyrelsen

Luk