Menu

Jacob Lind har spillet 185 kampe på LSF's 1. seniorhold

image Jacob Lind
Redaktionen
26. april 2022 kl. 12:37
LSF er en fodboldklub med mange medlemmer hvor der altid er plads til alle, uanset alder og niveau. Det kan være svært at følge alle hold, så i den kommende tid vil vi forsøge at lære flere af klubbens aktive at kende.

Jacob Lind har spillet 185 kampe på LSF's 1. seniorhold og er en af klubbens mest rutinerede spillere:

Kort beskrivelse af dig selv som spiller og en af de mest rutineret i truppen?
Det bliver nok svært med en kort beskrivelse, da jeg tror jeg har spillet næsten alle pladser man kan på banen. Men hvis jeg skulle beskrive mig selv kort, jamen så spiller jeg i nr. 7 på 1. holdet og jeg spiller for det meste back, wingback, kant og angriber. På kvalitetssiden så vil jeg nævne de ting som jeg har fået af vide igennem årene som seniorspiller, og det er at jeg er hurtig, omstillingsparat, har et godt spark til en bold, god i luftspillet og at jeg er god til at udfordre 1 mod 1.
Jeg tror grunden til at jeg er en af de mest rutineret er at jeg altid har haft gå på mod og at jeg ikke har ladet mig slå ud af dem der har følt jeg ikke var god nok til 1. holdet, for hvis træneren mente det, så var det ned på 2. holdet og bevise at 1.holds træneren tog fejl.

Hvordan har du oplevet jeres opstart og trænerskiftet?
Efter 10 år med den samme træner er man selvfølgelig spændt på hvad de nye trænere kunne byde på. Jeg vil da sige at jeg er positivt overrasket over hvad Anders og Brian bringer til holdet. Opstarten har vi arbejdet meget på en masse fokusområder som har skiftet efter hver kamp. Vi er en masse unge og knap så mange rutineret på holdet nu, så derfor står trænerne også over for en udfordring som jeg er helt sikker på de nok skal klare for at holdet og klubben får succes. Opstarten har nok ikke været som vi ønsker, men vi har kunne tage ting med fra hver kamp som vi har forbedret til den næste.

Hvad kan vi forvente af LSF's forår i Danmarksserien?
Fansene og klubben kan forvente et hold der vil knokle for hvert point. Spillerne på holdet har alle den målsætning om at vi selvfølgelig skal spille DS til næste sæson. Vi står desværre over for en udfordring, hvor vi er en masse nye spillere og samtidig har fået nye trænere der kommer med noget nyt taktisk som holdet skal tilpasse sig til.

Derudover når man kommer ned og ser os spille på Sydbank Park, så kan man forvente at se nogle unge mennesker som er klar at kæmpe videre om klubbens målsætning. Der er både nogle senior spillere der kun spiller på deres andet år (Mikkel Brøchner, Niklas Dysted), men samtidig så har vi fået 4-5 spiller med op i truppen som stadig er U19 spillere (Kasper Thygesen, Albert Holden, Lucas Gudmann, Jonas Therkelsen og Chauki Ghailani), hvor man tydeligt kan mærke at de allerede har vænnet sig til seniorbold.

Hvordan oplever du LSF som klub?
Da jeg skulle til at finde mig en klub tilbage i 2009, der var valget helt klart for mig, for jeg havde kun hørt godt om LSF og deres ungdomsudvikling.
Jeg havde også fået det indblik på klubben at det var meget lokalt og da jeg allerede vidste min fætter (Dennis Lind) spillede derude, så vidste jeg at jeg sagtens kunne se mig selv i LSF.

Jeg oplever klubben som et mødested for alle der bor i Smørum og omegn. Det er en utrolig følelse at komme ned til fodbold og se at alle er venner og at man snakke på kryds og tværs af holdene. Der er bare et utroligt fællesskab som man bare ikke finde andre steder, det er også det der har gjort at folk er blevet eller vendt tilbage til LSF. For hvis man kigger på seniorholdene, så har de fleste spillere i hvert fald været i klubben i 10 år og mere.  


Hvordan er det at være seniorspiller og hvad er den største forskel i forhold til ungdomsfodbold
Det at være senior spiller synes jeg personligt stadig er den fedeste følelse at have når man kommer ned i klubben. Jeg har stadig en fantastisk følelse når vi står klar til kamp og ser hvordan de unge spillere i klubben står ude foran døren klar til at ønske os god kamp og give en high five til os.
Det at være senior spiller i LSF handler meget om at være et godt forbillede for de unge, for jeg kan huske da jeg var ungdomsspiller, der så jeg meget op til de seniorspillere vi havde dengang, for jeg ville også have den følelse af at folk der kom i klubben og så kampene kendte til mig.

Jeg har svært ved at sige hvad den største forskel er, men jeg synes fællesskabet og kammeratskabet er det samme om man er på ungdomsholdene eller på seniorholdene, alle er venner med alle og unge som kommer op bliver taget godt imod.

Det fysiske og tempoet er der selvfølgelig forskel på, men det er en tilvænningssag og når man er i årgang U17 og U19, så har man allerede fået smagt på seniorbold, da vi har vores U21 hold hvor der også kommer seniorspiller med ned og spiller med.

Har du nogle ønsker for seniorfodbolden i LSF?
Jeg tror jeg skal tale om ønskerne for hele senior afdelingen. Vi alle ønsker selvfølgelig at vi får 1. holdet op i divisionerne. Men jeg tror vores største ønske er at vi fortsat får den opbakning som der altid har været, da det er med til at løfte holdet og klubben, det gælder alle senior holdene.
Vi ønsker at forældrene tager deres unger med ned og ser vores kampe, for jeg kan i hvert fald mærke på mig selv at når jeg ser de unge knægte stå og heppe på os, så bliver selvtilliden boostet!
Og jeg kan garantere at det gælder alle spillerne der spiller i seniorafdelingen.
Så jeg håber at se en masse tilskuere til vores hjemmebane kampe og så skal vi nok sørge for at levere det bedste vi kan for både klubben og tilskuerne.