Menu

LSF byder velkommen til 2 nye hovedsponsorer og har taget samarbejdet med Sport24 til nyt niveau

image
Bestyrelsen
01. november 2022 kl. 06:11
Det er med stor begejstring at LSF kan byde velkommen til 2 nye hovedsponsorer: Dehlsen & Sønner VVS A/S og Tømrermester Fasting ApS.

LSF byder velkommen til 2 nye hovedsponsorer og har taget samarbejdet med Sport24 til nyt niveau

Det er med stor begejstring at LSF kan byde velkommen til 2 nye hovedsponsorer

  • Dehlsen & Sønner VVS A/S
  • Tømrermester Fasting ApS


De 2 nye hovedsponsorer har allerede et særdeles godt kendskab til Smørum og ikke mindst hinanden, da de har arbejdet på flere fælles projekter med stor kvalitet.

Dehlsen & Sønner VVS er ikke en helt ubekendt faktor i LSF og har allerede i mange år været sponsor i klubben på både 1. Senior og en masse ungdomshold, hvor de 2 ledende skikkelser i Dehlsen & Sønner VVS har haft sin daglige gang på LSF's anlæg i mange år, da deres 2 sønner har knoklet rundt med den runde kugle siden barnsben. Helle Dehlsen Toxværd og Kim Toxværd, overtog driften af virksomheden tilbage i 2009, fra Helle's far Flemming, der overtog fra sin far i 1964, og i 2022 kunne Dehlsen & Sønner notere sig sit 77 års jubilæum.  

Så en vaske ægte familie VVS virksomhed, der tilbyder alt inden for VVS, med speciale inden for varme og energi, herunder skift af fjernvarme/varmepumpe og service på varmeanlæg. 

Tømrermester Fasting er en nyere bekendt af klubben, men har lavet mange projekter i Smørum. TM Fasting blev sponsor for lidt over et år siden har været så begejstret for samarbejdet, at det faldt naturligt at tage næste skridt som hovedsponsor i LSF.

TM Fasting er ejet og stiftet af Steffen Fasting og har med over 10 ansatte velkvalificeret arbejdskraft til store som mindre projekter. Det kunne være et nyt tag, terrasser, vinduer, tilbygning m.m.

En fun fact er at både Kim og Steffen begge har spillet fodbold i mange år som målmænd, så det er også ekstra stort for dem, at de nu er med til at støtte fodbolden endnu mere i LSF og dermed være en vigtig medspiller i LSF's ambitioner fremover.

 

Sidst men ikke mindst, så har LSF lavet en ny stor aftale med Sport 24 i Farum, som også dækker Cool Company, der ligger lige overfor Sport 24 forretningen i Farum centeret. LSF har været så glade for Sport24's service og rådgivning henover mange år, så der var ingen slinger i valsen fra nogen af parterne, da der skulle sættes blæk på en ny aftale. Dog indeholdte den nye aftale en særdeles vigtig detalje og det er at LSF efter næsten 2 årtier udskifter Nike med Craft. Igennem processen har Sport24 givet særdeles god råsgiving og valget på Craft var helt naturligt. Et svensk bæredygtigt firma med år på banen indenfor elitesports tøj, så kvalitet og design er på absolut højeste niveau.

 

Der kommer en særskilt information ud om detaljerne i den nye tøj aftale, så alle kan få besvaret de nødvendige spørgsmål vedr træning og kamp tøj. Men for en god ordens skyld kan vi godt sige, at farverne forbliver de samme, uanset om det er kamptøj, træningstøj eller trænernes tøj.:-)

 

Dbh. bestyrelsen i LSF

Luk