Menu

ML VVS Naturgas Service ny hovedsponsor i LSF

image
Peter Wagner / Bestyrelsen
07. maj 2018 kl. 20:09
Vi har igennem den sidste måned forhandlet med ML VVS Naturgas Service og det er med en stor glæde, at det hele faldt på plads i torsdag.

Det er en omfattende sponsoraftale alle får glæde af: Det være sig trænere, spillere, forældre og andre der har en tilknytning til LSF. Uden at komme ind på hvad der vil ske kan jeg afsløre, at når 1. holdet i Danmarksserien den 16. juni spiller sidste kamp i foråret så er der lagt op til den helt store event – så sæt et kryds i kalenderen.

Igen er sponsoraftalen skruet sådan sammen, at der er gensidige forpligtelser for både dem og os i LSF. Det er en ting vi modsat mange andre har fået indført da et af vores mål i LSF er, at skabe et netværk for både erhvervsdrivende og alle der har sin gang i LSF til gavn for alle.

Nu er ML VVS Naturgas Service ikke et nyt bekendtskab da de holder til på Nybøllevej 39 i vores kommune har været sponsor i mange år.

Men tiden var nu kommet til at Thomas Lind og datteren Emma ville noget mere – ikke mindst fordi de begge er meget interesseret i sport og skulle der være nogen der vil tale om cykler og cykleløb så er Thomas klar.

Hvis vi lige skal sætte et par ord på hvem de er så har firmaet til huse i Smørum. De blev grundlagt tilbage i 1991 af Mogens Lind. Udover at have virksomheden var Mogens også fagskolelærer på Ballerup Tekniske skole med speciale i naturgas og fyringsautomatik.

I 2006 da firmaet blev overtaget af Thomas Lind, havde virksomheden omkring 3000 kunder. I dag har de over 10.000 faste servicekunder og har tilknyttet en serviceorganisation med tilhørende vagtordning. I dag er de 13. ansatte.

I disse sociale medietider vil du også på facebook (ML VVS) finde opdateringer med diverse informationer og gode råd. 

Jeg vil i det kommende nummer af Sidelinien lave et interview med Thomas og Emma så vi kan komme helt tæt på hvem de er og hvad de står for.

I denne uge vil ML VVS Naturgas Service gå i luften med en ny hjemmeside hvor vi i LSF også fremgår. Prøv lige at smutte forbi hjemmesiden og så håber vi at se alle til den sidste hjemmekamp den 16. juni i lokalopgøret mod Stenløse.

http://ml-vvs.dk/