Menu

Ny sponsoraftale med Sydbank!

image På billedet ses Peter & Aamir
Peter Wagner
20. maj 2018 kl. 09:56
Og det er vi stolte af. Denne gang har vi lavet en toårig aftale og jeg satte Filialdirektør Aamir Bashir stævne for lige at få det uddybet.

Aamir – vi har aftalt at forsætte samarbejdet, men nu med en toårig aftale?
”Ja – det er mit ønske. Jeg er utroligt glad for det samarbejde vi har haft et par år og som far har jeg med mine børn fået en masse oplevelser vi alle er glade for”.

Den må du lige uddybe…
”Da vi startede med at være sponsor havde vi nok fokus på den mere forretningsmæssige aftale vi lavede. I mente at der skulle være gensidige forpligtelser og det har begge parter fulde indfriet.

Lad os dele det op i to. Jeg har selv oplevet det med mine børn. De er glade når de har været til fodbold og der er meget at tale om. Der bliver skabt venskaber på tværs og dermed gode oplevelser.

Og er det ikke det det egentlig drejer sig om? At skabe oplevelser der binder børnene sammen der forhåbentlig kan skabe nogle dybe relationer der måske kan vare længe – måske hele livet. Det er en utrolig god følelse at sidde med og det vil jeg og vi i Sydbank være en del af”.

Aamir fortsætter: ”Og så er der den anden side – det med relationerne og det rent forretningsmæssige. Uden at komme ind på kontraktens ordlyd så har LSF også nogle forpligtelser med at få lavet nogle henvisninger. Og jeg er her to år efter utroligt overrasket over, hvor stor en succes det har været. Vi har fået skabt en masse relationer og derigennem også fået mange nye – forhåbentlig – tilfredse kunder.

Som noget nyt har vi lige lanceret et nyt produkt for de unge i alderen 18-29 år så det er næste skud på stammen””

Tilbage til spørgsmålet omkring den toårige aftale…
”Ja hvorfor ikke! Vi har nu prøvet hinanden af og der er også opbygget en stor tillid mellem os. Det er ikke ”kun” et sponsorat, men er meget mere. Det er som jeg sagde relationerne, netværk….og så de mange opleverser der er når vi mødes i Hallen eller rundt på banerne” slutter Aamir

Fra LSF skal der også lyder en tak for støtten. Vi føler også der er en masse relationer på plads og ser frem til et langt samarbejde.