Menu

Nye PlaiAcademy fodbold Camps i Kristi Himmelfarts ferien og uge 31 lige inden skolestart

image
Trænerrådet & Bestyrelsen
15. marts 2021 kl. 17:23
Så vi fik også gennemført PlaiAcademy camp i vinterferien under meget svære forhold - Corona restriktioner og masser af sne.

Kære alle

Så vi fik også gennemført PlaiAcademy camp i vinterferien under meget svære forhold - Corona restriktioner og masser af sne. Det siger noget om den meget høje standard PlaiAcademy står for, hvilket stemmer overens LSFs strategi om at skabe de bedste betingelser for at udvikle sig som spiller. Grundet forsamlingsforbuddet på 5, så havde PlaiAcademy indkaldt ekstra ungdomstrænere fra øverste hylde og gav 3 fantastiske dage med inspirerende træning til alle de træningsparate spillere uanset niveau. Vi har udelukkende haft meget tilfredse tilbagemeldinger og jeg kan selv berette om 2 ekstremt tilfredse børn, da det er vigtigt for mig at stå inde for de produkter/ydelser vi tilbyder til vores medlemmer i mellemgruppen (U10-U14).  Min søn (U14) er niveaumæssigt i den høje ende og min datter (U11) er i den lave ende hvad angår fodbold kompetence. De havde det begge fabelagtigt og lærte meget. Det skal nævnes at nogle af vores egne dygtigste ungdomstrænere også deltager i campen, så børnene har nogle kendte ansigter der giver lidt tryghed. 

Vi vil derfor sætte stor pris på, at I informerer jeres respektive årgange (spillere og forældre) om campen i Kristi Himmelfarts ferien. Torsdag d. 13 maj til lørdag d. 15 maj. Tilmeldinger sker på https://www.plaiacademy.dk/camps/ . Vi satser på et mere "åbent" samfund, så vi igen forhåbentlig kan tilbyde omklædning og få frokost i Joachims lokaler. 

På Instagram er følgende videoer lagt op fra vinterferie campen.

https://www.instagram.com/p/CLhDffnDo81/

https://www.instagram.com/p/CLeAFeWDy3F/

Mvh. Klaus Søe Rylov

 

Vedlagt skrivelse som kan benyttes til at sende ud til jeres respektive årgange.

Kære alle

Vi fortsætter succesen med PlaiAcademy camps på LSFs baner. Efter campen i vinterferien - der trods svære betingelser - blev gennemført med høj kvalitet og glade børn til følge, åbnes der nu op for camp i Kristi Himmelfarts ferien torsdag d. 13 maj til lørdag d. 15 maj. Bliv trænet af Danmarks bedste ungdomstrænere og lær en masse mens man har det sjovt. Alle træningsparate spillere kan deltage og vi har efterhånden så stor erfaring sammen med PlaiAcademy at sammensætte grupper ud fra alder og niveau, så alle får rigtig meget ud af det. Tilmelding foregår på: https://www.plaiacademy.dk/camps/
Til info har vi nu haft over 100 spillere igennem PlaiAcademy's camps og det har udelukkende været en succes. Det er et skræddersyet tilbud til U10-U14 - drenge / piger - også målmænd - som ønsker høj kvalitet og derfor er trænere på højeste niveau, både fodboldfagligt og pædagogisk. Fokus er på teknik, agility, spil intelligens (overblik & beslutninger), så spillerne får mulighed for at få en super lærerig og sjov oplevelse. 

På vegne af bestyrelsen, træner råd og PlaiAcademy, Klaus Søe Rylov

Luk