Menu

Nyt målmandstrænings-setup i LSF

image
Trænerrådet / Jesper Aaberg Mortensen
08. juni 2020 kl. 17:29
I Trænerrådet i LSF arbejdes der konstant på, at forbedre det sportslige setup i klubben. Derfor er det med stor glæde, at LSF kan invitere klubbens piger og drenge til specifik målmandstræning i klubben.

Kære alle spillere og trænere i LSF.

I Trænerrådet i LSF arbejdes der konstant på, at forbedre det sportslige setup i klubben. Derfor er det med stor glæde, at LSF kan invitere klubbens piger og drenge til specifik målmandstræning i klubben. Det nye setup inkluderer klubbens dygtige målmandstrænere: Kim Toxværd, Jørgen From, Peter Dyrstrøm, Kasper Jensen, Claus Belling, Frederik Toxværd og Valdemar Nielsen.

Alle klubbens målmænd fra U10 til senior er blevet inviteret til målmandstræning første gang tirsdag den 16. juni og vil fremadrettet blive tilbudt målmandstræning to gange ugentligt tirsdag og torsdag kl. 16.30-17.30 og 17.30-18.30.

Målmandstræningen afvikles på kunststofbanen og eventuelt nærliggende græsområde.  

Såfremt at holdtræningen afvikles samtidig vil spillerne selvfølgelig efter endt målmandstræning komme retur til egen årgang og deltage i holdtræningen.  

Til målmandstræningen vil spillerne blive dygtiggjort i alle de vigtige egenskaber for en målmand, inklusiv spil med fødderne, teknik, bevægelse, koordination og fokus på opbygning af spil.

Træningerne vil være opdelt i grupper, således at de bliver matchet bl.a. efter alder/køn/niveau og motivation. Det vigtigste er, at det skal være sjovt… og det bliver det ;-)

Med sportslige hilsner 

Trænerrådet i LSF

Luk