Menu

Opdatering til Trænere / ledere omkring Corona-regler og omklædningsrum

image
LSF Bestyrelse
14. august 2020 kl. 06:23
Der åbnes nu fra kommunens side op for, at vores omklædnings faciliteter nu igen kan benyttes, MEN MEN dog under en række betingelser/forudsætninger.

Kære trænere/holdledere,

Der åbnes nu fra kommunens side op for, at vores omklædnings faciliteter nu igen kan benyttes, MEN MEN dog under en række betingelser/forudsætninger.

Vi har i bestyrelsen valgt, at tillade brugen af omklædning til såvel kamp som træning, hvis blot de enkelte hold/trænere kan kommitte sig til at følge retningslinjerne.

Vi ser omklædning, som en vigtig del af det sociale sammenhold omkring holdene, og håber derfor også I vil tage positivt imod tilbudet.

De hold, som ønsker at benytte denne mulighed skal sende en repræsentant med på mødet onsdag den 19/8 kl 20,00 i mødelokalerne ved cafeen.

Repræsentanten skal være i stand til at formidle betingelser og tage ansvar for overholdelse af retningslinjer på årgangen.

Retningslinjer i korte træk:
Der må ikke være flere personer i omklædningsrummet end angivet på døren (for at overholde afstandskrav)
Der skal fejes og alle kontaktflader skal afsprittes/aftørres efter hvert brug (alle bænke, dørhåndtag mv.)
Der skal være en navngivet udpeget ansvarlig for holdet, som sikrer overholdelse af ovenstående efter hvert brug
I forbindelse med kamp, er det hjemmeholdets ansvar at tilsikre at ovenstående også overholdes for modstander holdet.

Ses der eksempler på, at ovenstående ikke overholdes, vil omklædningsrummene igen blive lukket ned, og det vil også gælde for kampe.

På mødet vil vi gennemgå krav, samt afstemme med jer, præcis hvad der forventes.

Venligst meld tilbage om I kommer til mødet (eller om I ikke ønsker muligheden for omklædning).

OBS OBS - Eksisterende coronaregler om afstand og at der skal laves et afmærket område for tilskuere til kampene, er stadig gældende, og selvfølgelig er LSF en ansvarlig klub, med ansvarlige trænere der overholder reglerne. Husk at have dialogen med jeres modstanderhold, om hvor I gerne vil have tilskuerne stående. Afmærkning må godt ske med toppe.

MVh
Bestyrelsen
v/ Benneth og Helle

Luk