Menu

Præsentation af 2 gamle LSF æresmedlemmer

image
Ole Barca Hansen
22. marts 2022 kl. 08:43
Denne gang præsenteres Søren Audon og Niels Allermann.

Jeg har heldigvis været i klubben så længe at jeg kender alle LSF æresmedlemmer. I denne omgang vil jeg præsentere 2 mere, nemlig Søren Audon og Niels Allermann.

Jeg husker Søren helt tilbage fra den lille bane ved Centralskolen. Nu Søagerskolen, så længe det varer. Han var en kriger af rang, ofte gik han også over stregen og forstod sjældent dommerens kendelser.

Niels har jeg spillet lidt sammen med på Oldboys holdet, hvor han var en udmærket målmand.

På billedet findes der mange andre store koryfæer fra LSF.

Søren Audon
Søren startede sit fodbold liv i KB på Frederiksberg i 1956.

I 1962 gik turen videre til Ballerup, hvor familien flyttede til.

Efter at have spillet ungdomsfodbold i Ballerup gik turen til nabokommunen Ledøje-Smørum i 1968.
På den tid foregik fodbold på den tidligere skole i Smørum og de faciliteter vi kender i dag, fandtes ikke på den tid. Der var omklædning på skolen og der blev spillet på skolens boldbane.

Men de nye tider kom hurtigt til kommunen, hvor der blev etableret fodboldbaner på det areal vi kender i dag. Hallen kom efterfølgende.

Søren spillede på LSF’s førstehold i en årrække, kun afbrudt af 2 år i Faxe Ladeplads fra 1977 til 1979.
Det blev i perioden til rekorden for flest spillede kampe på LSF’s førstehold.
Søren var allerede på det tidspunkt aktiv i arbejdet med at skaffe sponsorer og det medførte, at LSF fik sin første sponsorerede spilledragt med Buehøjgård Møbler på brystet.

Efter at den aktive seniorperiode var slut, forsatte Søren med at spille veteranfodbold i LSF.
Efter i nogle år at have spillet superveteran fodbold, måtte Søren indstille karrieren på grund af dårlig hofte. Det blev til en ny hofte, men det medførte desværre ikke, at “karrieren” kunne fortsætte.

Søren deltog aktivt i bestyrelsesarbejdet primært med ansvar for sponsorudvalget, udvidelse af banefaciliteter og udbygning af klubben.

Efter at have boet i nærområdet flyttede Søren og familien i starten af det nye århundrede til København. Søren fulgte dog med i aktiviteterne i hjerteklubben LSF og har bevaret kontakten til flere tidligere holdkammerater og personer i klubben.

I starten af 2020 flyttede Søren tilbage til nærområdet - nærmere bestemt Jyllinge.


Niels Allermann
Niels Allermann er barnefødt i Ballerup 1954, hvor han spillede ungdomsfodbold som målmand samt på SBU udvalgte ynglige hold i 2 år. Niels spillede derefter senior i 3 år og skiftede efterfølgende til Skovlunde. I 1978 flyttede Niels til Smørum, hvor han har spillet på det lukkede serie 4 hold og derefter i oldboys afd. hvor han desværre måtte stoppe som superveteran, da han fik ny hofte.

Trænerkarrieren blev indledt i 1986 i LSSI (Det hed LSF dengang), som Microput træner sammen med Poul Skjoldan op til lilleput for årgang 81. Der blev arrangeret sommerturné til Hasle cup, ture til Stadt Dassel vores daværende venskabsby, Norwai cup og Palensai cup i Spanien.

Som nævnt spillede Niels fodbold på det lukkede serie 4 hold og derefter på de forskellige hold i Olboysafd., Veteran og Super Veteran.

Niels kom i Ungdomsudvalget i 88/89 og blev sekretær, hvor der blev lavet Smørum Cup både som inde -og udestævne med tilmelding af hold udefra og Smørum Cup lokalt om sommeren. Pinsestævner blev der også lavet 2 af.

I 1993 var Niels med til at starte DBU fodboldskole op i Smørum med over 290 spillere og 25 trænere, hvor Per "Snus" Jensen var hjælper. Niels var fodboldskoleleder i 3 år og blev årets leder i 1993.

Også bestyrelsesarbejde blev det til og Niels var sekretær i bestyrelsen, hvor der blev arbejdet med klubbens fremtid og målsætning [breddeklub) og da hallen brændte genopbygning af boldrummet sammen med Per Husted og Ronni Allermann.

Luk