Restaurant Eagle – nu en del af LSF-familien!

Jeg tror, at alle i Smørum kender eller har hørt om ”Golfen” og mange har nok også været i restaurant Eagle. Men hvem står bag? Hvad ved vi egentlig om baggrunden m.m.
I foråret blev ”Eagle” sponsor i LSF og her blev jeg nysgerrig på, hvad den nyere historie er og i den forbindelse tog jeg en snak med ejer Steffen Frederiksen og her er hvad der kom ud af det.
Steffen – lad os lige starte med det sportslige - hvordan startede det?
”Min far – Benny Frederiksen – har næsten været med siden begyndelse af tresserne og har haft mange roller i klubben – bl.a. som formand. Jeg blev meldt ind i LSF da jeg var 5-6 år som mange andre og så var jeg en del af fællesskabet”.
Hvis jeg siger 51-0 – hvilke tanker gør du dig så?
”Ha-Ha – det kan du godt huske! Jeg var vist nok det vi kaldte lilleputspiller og vi vandt over Lundegården med 51-0 – vel og mærket i en kamp der varede 2 x 30 min”.
Du satte nok der en rekord i klubben der nok aldrig bliver slået?
”Det ved jeg ikke, men jeg lavede 21 mål (!). Men tænk sig – vi scorede næsten hvert minut!”
OK – hvad skete der så?
Jeg spillede fodbold til ynglingealderen og begyndte så at spille håndbold. Mærkeligt nok var det som målmand, men det gik egentlig meget godt. Jeg kom til Tåstrup og var vel der i 6-7 år og her spillede jeg bl.a. i 1. division så det var nok den rigtige vej jeg valgte.
Turen gik herefter til Smørum hvor årgang 73 spillede holdet op fra serie 3 til 2. division.”
Men du kom tilbage til fodbolden i LSF.
”Ja – jeg spillede på et lukket hold bl.a. sammen med træner Peter Jørgen Jensen og vi to spillede vist nok også sammen. Og så skete der noget pudsigt. Vi spillede i serie 4 og da Peter Jørgen samtidig var træner på senior 1 hentede han mig op i de sidste fire kampe og rent faktisk scorede jeg et mål – så jeg har altså fået debut på førsteholdet i LSF”.
Hvad er så din historie omkring dit arbejdsliv?
”Jeg er uddannet speditør og var også kørselsleder. At jeg skulle ende i en restaurant, lå nok ikke i kortene. Men Tina (Steffens bedre halvdel) og jeg fandt ud af at vi omkring årtusindeskiftet ville spille golf.
Jeg fik mulighed for at blive en del af Restauranten i 2015-16 og den 1/3 2017 overtog jeg alene restauranten”.
Hvordan er det så gået?
”Det går jo op og ned. Coronaen, høje elpriser og andre eksterne faktorer gjorde, at det som sagt er en lidt turbulent tilværelse.
Men de sidste 3 år har været gode – her skal nævnes, at jeg har haft den samme køkkenchef fra jeg startede – jo – jeg trives”.
Du har nu sagt ja til at være sponsor i LSF – hvad er årsagen?
”Først og fremmest af kærlighed til klublivet. Jeg og min familie er jo kommet i Hallen og på banerne næsten igennem hele livet. De samme mennesker jeg møder der møder jeg også her på ”Golfen” og i restauranten så der er et klart link imellem det.
Hvis jeg ser specifikt på LSF så fornemmer jeg at det er et spændende projekt I har gang i. Vores egne spillere, en blomstrende ungdomsafdeling og så at seniorholdene næsten udelukkende er af egen avl.
Flere og flere kommer også op at spise og da vi også har selskabslokaler, bliver de også brugt – du har bl.a. selv en lillebror der blev gift i denne restaurant”.
Hvad så med fremtiden?
”Der sker rigtigt meget omkring os lige nu, men jeg er fortrøstningsfuld. Jeg kommer glad på arbejdet hver morgen og med de mange relationer der er opbygget, så valgte jeg at tidspunktet nok var kommet til at blive en tættere del af LSF-familien”, slutter Steffen.
Det skal her nævnes, at i den aftale vi har indgået, vil der være nogle arrangementer i løbet af efteråret som vi vil blive inviteret til. Her kan nævnes en Skaldyrsaften (3/10), en vildtaften og nok også et julefrokostarrangement, men det vil i få nærmere besked på.
Igen er det en fornøjelse, at en af de lokale støtter op omkring LSF – og vi har samtidig et godt sted at spise hvis vi har lyst.