Menu

Sidste chance for at blive frivillig til EM på hjemmebane

image Billede fra https://www.copenhageneuro2020.dk
DBU København / Red.
17. august 2019 kl. 09:51
EURO2020 har brug for din hjælp. Hjælp dem at sprede budskabet om, at 20. august er sidste chance for at blive frivillig til EM på hjemmebane.

Som frivillig kommer jeres medlemmer helt tæt på den største sportsbegivenhed i Danmark nogensinde. Det er en unik mulighed for jeres klubs medlemmer for at få en kæmpe fodboldoplevelse og komme helt tæt på Europas bedste spillere. 

Lige nu er alle frivilligfunktioner til EM stadig i spil. Men den 20. august lukker tilmeldingen midlertidigt ned, og de flere end 800 tilmeldte begynder at blive fordelt ud på de forskellige funktioner. 

Når tilmeldingen åbner igen til efteråret, vil det derfor ikke være alle funktioner, du kan søge til den tid. Så hvis du vil være garanteret at komme i betragtning til lige præcis den funktion, du brænder mest for, skal du altså ansøge inden den 20. august.

Klik her for at tilmelde dig som frivillig til #EURO2020

Du kan læse meget mere om alle frivilligfunktionerne her. Så ved du hvilke kompetencer de enkelte opgaver kræver, og hvad vi forventer i forhold til antal vagter med mere.

Hvis du har problemer eller oplever udfordringer ved tilmelding, så skriv endelig til frivillig@dbu.dk eller ring på 3080 1405.

Billede fra https://www.copenhageneuro2020.dk